image description

Interim online marketeer

De keuze voor een interim online marketeer kan uit verschillende behoeften voortkomen. Wellicht heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig, wilt u nieuwe online marketingactiviteiten aanboren maar heeft u niet de juiste kennis in huis, of zoekt u iemand die uw eigen personeel wegwijs kan maken op het gebied van e-commerce. Happy Idiots heeft voor elke discipline een specialist in huis.

Kennisgebieden Happy Idiots

Onze kennisgebieden zijn onder andere SEO, SEA, conversie optimalisatie, affiliate marketing, display advertising, e-mailmarketing en meer. Bovendien heeft Happy Idiots speciale teams samengesteld die gespecialiseerd zijn in diverse branches (o.a. Fashion, Home & living en Sport & welzijn). Wat uw vraag dus ook is, er is altijd een professional die bij uw tijdelijke vacature past. Of het nu uitvoerende of juist strategische werkzaamheden betreft.

De voordelen van een interim online marketeer

  • Tijdelijke kracht, inzetbaar op het moment dat ú het nodig heeft.
  • Snel verbeteringen doorvoeren.
  • Geen lange-termijn verplichtingen en beheersbare kosten.
  • Specialistische kennis, afgestemd op uw doelen.
  • Opbouw van kennis en ervaring binnen uw bedrijf.
  • Gecertificeerde professionals.

De juiste professional voor uw bedrijf

Wat zijn uw wensen betreft een interim online marketeer? Wat zijn uw doelen? Hoe lang heeft u een specialist nodig? Voor hoeveel uur in de week? Wij gaan graag met u in gesprek. Samen schetsen we het profiel van de voor u geschikte kandidaat en stellen wij een passende professional aan u voor. Wat kunt u verwachten? Een betrokken interim online marketeer met verstand van zaken en het juiste kennisniveau. Een professional die dankzij kennis en ervaring snel resultaat kan leveren.

Interesse of vragen?

Heeft u interesse in een interim online marketeer van Happy Idiots en wilt u meer weten? Neem dan contact op met Joost Engel via 040 30 400 72 of stuur een e-mail naar joost@happyidiots.nl.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon