image description

Inbound Marketing

Haalt u al het maximale uit uw online leadgeneratietraject? Heeft u het idee dat u efficiënter zou kunnen werken? Zijn uw leads nog niet van de kwaliteit die ze behoren te zijn? Dan is er naast marketing automation nog een andere strategie die voor meer en betere leads kan zorgen: inbound marketing! Bij inbound marketing gaan we uit van uw eigen kracht, kennis en kunde. Door structureel zinvolle, sterke en relevante content te bieden zorgen we ervoor dat de potentiële klant vanzelf naar u toekomt. Kortom: we creëren verdiende aandacht in plaats van ingekochte advertentieruimte!
Inbound marketing

Het 5-stappenplan van Happy Idiots

De schattingen over de hoeveelheid reclame die we krijgen voorgeschoteld lopen uiteen van 247 tot ruim 3000 advertenties per dag. Het zijn er hoe dan ook veel. Niet verwonderlijk dus dat de consument langzaamaan ‘immuun’ wordt en steeds beter door de reclame heen kan kijken. Het gevolg? Uw doelgroep gaat steeds gerichter zelf op zoek naar informatie.
Inbound marketing zorgt er in dit geval voor dat u aanwezig bent met de content die uw doelgroep zoekt. Happy Idiots werkt aan de hand van 5 stappen toe naar een optimaal online leadgeneratietraject middels deze strategie:

1. De specialisten van Happy Idiots zoeken voor u uit naar welke informatie uw doelgroep op zoek is. Aangezien u de specialist bent binnen uw vakgebied, levert u ons vervolgens de betreffende informatie aan.
2. Vervolgens weten onze copywriters in samenwerking met de SEO specialisten deze informatie zo te presenteren dat deze niet alleen begrijpelijk en aantrekkelijk verpakt is, maar ook door de zoekmachines goed wordt opgepikt.
3. Door uit te zoeken waar in de customer journey uw prospect zich bevindt, weten onze specialisten precies wanneer en via welke kanalen ze deze content moeten promoten. Dat kan o.a. zijn middels e-mailmarketing, een blog, de inzet van social media of een combinatie van deze kanalen.
4. Dankzij conversie optimalisatie weten we uw landingspagina’s en Call-to-Actions’s zo vorm te geven dat de kans dat uw bezoeker gegevens achterlaat gemaximaliseerd wordt.
5. Door het proces voortdurend te analyseren en optimaliseren zorgen we ervoor dat de kwaliteit van de leads optimaal blijft!

Deze gestructureerde vorm van inbound marketing gaat zorgen voor:
• Betere zichtbaarheid bij een gespecificeerde doelgroep.
• Meer organische bezoeken en daardoor ook lagere kosten per lead.
• Meer en betere kwaliteit leads.

Laat de feiten voor u spreken!

Wist u dat kwalitatieve inbound marketing kan zorgen voor maar liefst 250% meer en betere leads? Laat de feiten ook voor u spreken en vraag ons naar de mogelijkheden. Onder het genot van een goede kop koffie praten we graag (vrijblijvend) over de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Vrijblijvend offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon