image description

Facebook & Instagram training

In Nederland hebben steeds meer mensen tussen 13 en 65 jaar een Facebook- en/of Instagramaccount, die ze zowel via mobiel als via de desktop bezoeken en up-to-date houden. Grote kans dat jouw potentiële opdrachtgevers en klanten ook actief zijn via deze social media. Hoe zet je je Facebook- en/of Instagramaccount dan in voor jouw onderneming?

Wat zijn de voordelen van deze social media accounts? Hoe werf je nieuwe klanten via deze kanalen? Hoe promoot je je nieuwe product, app of evenement? Kun je je Facebook- & Instagramaccounts ook inzetten als fanbase? En zo ja, hoe vergroot je dan de betrokkenheid? Het is slechts een greep uit de vele vragen die tijdens deze training behandeld worden!

Inhoud van de training

De inhoud van de Facebook & Instagram training zal er ongeveer als volgt uit komen te zien:

 • Het bespreken van de social facts: daarom kun je niet meer om Instagram en Facebook heen!
 • De ins en outs van social advertising:
  • Wat zijn gangbare formaten?
  • Wat voor doelstellingen kan ik aan mijn social campagnes koppelen?
  • Welke inkoopmogelijkheden bieden deze social kanalen?
  • Hoe zou ik mijn campagnestructuur slim vorm kunnen geven?
  • Hoe gaat targeting in zijn werk?
  • Wat is de Power Editor en hoe werkt het?
  • Overige do’s & dont’s.
 • Efficiënt werken met Facebook & Instagram: zo zou de uitvoer en opzet van je campagnes eruit kunnen komen te zien.
 • ..en nog veel meer praktische tips & tricks!

Kortom, na deze training kun je zelfstandig invulling geven aan de basis van je account of weet je hier zelf een logische structuur in aan te brengen. Je kent de basisbegrippen en je weet simpele analyses en aanpassingen te maken om je campagnes te optimaliseren. Kortom: je kunt na de uitleg zelf een doordacht social mediaplan samenstellen en ten uitvoer brengen!

Door wie

De training wordt gegeven door één van de display specialisten van Happy Idiots, Sven van Nobelen of Adriënne van Liempd.

Duur van de training

Een training bij Happy Idiots wordt altijd op maat gemaakt. Ga uit van een training van circa een dagdeel.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze Facebook & Instagram training is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in zakelijk adverteren en een relevanter bereik wil creëren via social media.

Is er een bepaalde voorkennis nodig?

Enige voorkennis is handig, maar niet per se nodig (ervan uitgaande dat je wel bekend bent met de social kanalen),  jouw training wordt namelijk op maat gemaakt.  Bovendien zal er voldoende ruimte zijn voor het stellen van vragen.

Let op: het is wél noodzakelijk dat er – voorafgaande aan de training – al een Facebookpagina en een advertentie-account is opgezet. Hierin kunnen wij uiteraard eventueel ondersteuning bieden.

Facebook & Instagram training afnemen?

De kosten van deze training bedragen € 740,- voor de eerste deelnemer. De kosten voor extra deelnemers bedragen € 250,- per persoon. Je kunt na afloop van de training eventueel nog losse uren afnemen voor het laten controleren en optimaliseren van je social accounts. De kosten hiervoor bedragen € 110,00 per uur. We bespreken graag de mogelijkheden.

Graag horen wij van tevoren welke deelnemers wij kunnen verwachten en welke rol zij binnen de organisatie hebben.

Vragen?

Heb je nog vragen over de Facebook & Instagram training ? Neem dan contact op met Happy Idiots, tel: 040 – 30 400 70.

Boek je training

 

We are part of Happy Horizon