image description

Google Ads (voorheen Google AdWords) trainingen

De specialisten van Happy Idiots zijn gek van online effect en weten er veel vanaf. Graag delen zij die kennis met jou. Dat is handig: niet alleen wanneer je voornemens hebt om zelf een Google Ads (voorheen Google AdWords) / SEA-campagne te starten, maar ook wanneer je een SEA-traject bij ons gaat afnemen. Je krijgt zo een beter inzicht in wat voor werkzaamheden wij voor je gaan verrichten en ook kun je voortaan vanuit een ander perspectief je rapportages en de resultaten beoordelen. De SEA specialisten van Happy Idiots geven trainingen die worden afgestemd op jouw vraag en niveau. Graag delen wij onze passie met je!

Waarom een Google Ads training?

Het opzetten van een SEA (Search Engine Optimization) campagne is niet iets wat je even uit je mouw schudt. Een succesvolle strategie vereist kennis: hoe richt je je campagne slim in? Welke zoekwoorden gebruik je? Je dient je te verdiepen in onderwerpen zoals biedingen en conversies, maar ook moet je je analyses op de juiste wijze leren te interpreteren. Doe je voordeel daarom met de brede kennis van Happy Idiots, de handige tips en de voorbeelden uit de praktijk. Wij leren je hoe je je campagne het beste in kunt richten en waar je op moet letten!

Welke training kan ik het beste volgen?

Wanneer je nog weinig ervaring hebt met het programma Google Ads, of voor de eerste keer een SEA campagne op gaat zetten, dan adviseren wij je om de Google Ads basistraining te volgen. Heb je echter al de nodige kennis van Google Ads en kun je zelfstandig een campagne opzetten, maar wil je hier meer uit leren halen? Heb je nog specifieke vragen? Dan is de Google Ads training voor gevorderden wellicht meer geschikt voor je.

Twijfel je nog welke training je het beste kunt volgen? Uiteraard kun je altijd contact opnemen met Happy Idiots voor advies. Wij stemmen de training graag af op jouw vragen en wensen!

Lees meer en boek je training!

We are part of Happy Horizon