image description

Google Ads training (basis)

SEA staat voor Search Engine Advertising. SEA is het inkopen van advertentieruimte binnen de zoekmachine. Om zo effectief mogelijk deze advertenties in te zetten dien je slim met het advertentieprogramma Google Ads (voorheen Google AdWords) om kunnen gaan. Je wilt immers dat je advertenties geoptimaliseerd worden op de juiste zoekwoorden en de juiste doelgroep bereikt. Daarnaast moeten je advertenties aantrekkelijk genoeg zijn: alleen dan klikken mensen er namelijk op. Hoe je dat het beste aan kunt pakken? Dit alles en meer leren we je in deze basistraining Google Ads.

Inhoud van de training

Na deze training kun je zelfstandig een zoekmachineadvertentie opzetten. Je weet hoe je het advertentieprogramma Google Ads moet gebruiken en je kent de basisprincipes, -werking en –termen. Voortaan weet je hoe je slimme zoekwoorden moet kiezen, hoe je je advertenties aantrekkelijk vormgeeft en hoe je de resultaten kunt meten én bijsturen.

Een Google Ads training bij Happy Idiots wordt altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van je wensen kunnen wij invulling geven aan de training. Laat ons dus vooral weten wat je precies wilt leren!

Een greep uit de vragen waar we antwoord op kunnen geven:

  • Hoe werkt het Google Ads veilingsysteem?
  • Hoe kies ik slimme zoekwoorden voor mijn advertenties?
  • Hoe maak ik een slimme campagnestructuur?
  • Waaraan moeten mijn advertentieteksten voldoen?
  • Wat is kwaliteisscore en wat voor invloed heeft dit op mijn campagnes?
  • Hoe moet ik resultaten meten en hoe stuur ik deze bij?
  • .. En nog heel veel meer!

Door wie

De training wordt gegeven door één van de SEA specialisten van Happy Idiots: Kevin Gloudemans, Joep Peeters of Ties van Strien.

Duur van de training

Een training bij Happy Idiots wordt altijd op maat gemaakt. Ga uit van een training van circa een dagdeel.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is geschikt voor iedereen die zich bezighoudt met marketing en meer wil weten over een succesvolle opzet voor het gesponsorde advertentiekanaal van de zoekmachine!

Is er een bepaalde voorkennis nodig?

Voor deze training is geen voorkennis van Google Ads of SEA nodig. Bovendien zal er genoeg ruimte zijn voor het stellen van vragen.

Google Ads basistraining afnemen?

De kosten van deze training bedragen € 740,- voor de eerste deelnemer. De kosten voor extra deelnemers bedragen € 250,- per persoon. Je kunt na afloop van de training  eventueel nog losse uren afnemen voor het laten controleren en optimaliseren van je Google Ads-account. De kosten hiervoor bedragen € 110,00 per uur. We bespreken graag de mogelijkheden.

Graag horen wij van tevoren welke deelnemers wij kunnen verwachten en welke rol zij binnen de organisatie hebben.

Vragen?

Heb je nog vragen over de Google Ads basistraining? Neem dan contact op met Happy Idiots, tel: 040 – 30 400 70.

Boek je training

 

We are part of Happy Horizon