image description

Google Analytics trainingen

De specialisten van Happy Idiots zijn gek van online effect en weten er veel vanaf. Graag delen zij die kennis met jou. Erg handig wanneer je zelf ook benieuwd bent naar het online effect van je website of webshop. Of je nu al klant bent bij Happy Idiots of nog niet. Ben je al bekend met het programma Google Analytics? Weet je al hoe je je websitestatistieken moet interpreteren? Wat de mogelijkheden zijn van dit programma? En hoe filter je juist die informatie eruit die voor jou van belang is? De specialisten van Happy Idiots leren je door de bomen het bos te zien.

Altijd een training die is afgestemd op je behoefte

Misschien ben je nieuw in de wereld van de webstatistieken, wellicht heb je zelf al eens een Google Analytics account proberen in te richten. De specialisten van Happy Idiots stemmen graag de training af op je specifieke behoeftes, wensen en vragen. Wij bieden je daartoe verschillende trainingen aan:

  • Basistraining: na deze training weet je hoe je zelf een logische structuur aan kunt brengen in je account. Je kent de basisbegrippen, weet simpele analyses te maken en uiteenlopende rapportages uit te draaien!
  • Training voor gevorderden: na deze training weet je hoe je diverse tools en analyses in kunt zetten voor het optimaliseren van je campagnes in bijvoorbeeld het Google Display Netwerk en YouTube. Ook het opzetten van een remarketing-, display- en/of social campagnes is voor jou geen probleem meer. Onze specialisten leren je interne zoekopdrachten verwerken, filters aan te maken of juist filters in te richten. Laat ons gerust weten wat je precies wilt leren!

Twijfel je over welke training het beste aansluit op jouw niveau? Overleg gerust met onze specialisten. Zij adviseren graag!

Lees meer en boek je training

Meer weten? Lees meer over de inhoud, duur en prijzen van de Google Analytics trainingen van Happy Idiots:

We are part of Happy Horizon