image description

Google Analytics training (basis)

Waarvoor kan ik Google Analytics precies gebruiken? Welke statistieken kan ik eruit aflezen? En hoe richt ik zelf op een slimme manier een account in? Op al deze vragen en meer wordt antwoord gegeven tijdens de Google Analytics basistraining. Samen met de SEA specialisten van Happy Idiots maken we een account voor je aan, krijg je uitleg over de inrichting van dat account en doorlopen we het proces stap voor stap.

Inhoud van de training

Na deze training weet je hoe je je Google Analytics account moet inrichten voor je eigen website. Je weet meer over de functionaliteiten van het programma, maar ook hoe je de data moet interpreteren. Zo kun je bijvoorbeeld uit het programma aflezen met welke zoekwoorden je de beste resultaten behaalt, weet je welke data je moet raadplegen om te zien waar je bezoekers vandaan komen en weet je eenvoudige rapportages uit te draaien. Hierdoor kun je voortaan ook zelf beter bepalen welke wijzigingen je in het account moet aanbrengen om je website en eventuele online campagnes te verbeteren.

Kortom, na deze training staat de basis van je account of weet je hier zelf een logische structuur in aan te brengen, ken je de basisbegrippen, weet je simpele analyses te maken en uiteenlopende rapportages uit te draaien! Afhankelijk van je precieze vragen kunnen wij invulling geven aan de training!

Door wie

De training wordt gegeven door één van de specialisten van Happy Idiots. Bekijk hier ons team!

Duur van de training

Een training bij Happy Idiots wordt altijd op maat gemaakt. Ga uit van een training van circa een dagdeel.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze Google Analytics basistraining is geschikt voor iedereen die toegang heeft tot een Analytics account en wil weten hoe ze data moeten interpreteren en het account beter kunnen inrichten en toepassen op hun eigen situatie.

Is er een bepaalde voorkennis nodig?

Enige voorkennis is handig, maar niet per se nodig, je training wordt namelijk op maat voor je gemaakt. Bovendien zal er voldoende ruimte zijn voor het stellen van vragen.

Google Analytics basistraining afnemen?

De kosten van deze training bedragen € 740,- voor de eerste deelnemer. De kosten voor extra deelnemers bedragen € 250,- per persoon. Je kunt na afloop van de training eventueel nog losse uren afnemen voor het laten controleren en optimaliseren van je Google Analytics account. De kosten hiervoor bedragen € 110,00 per uur. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Graag horen wij van tevoren welke deelnemers wij kunnen verwachten en welke rol zij binnen de organisatie hebben.

Vragen?

Heb je nog vragen over de Google Analytics basistraining? Neem dan contact op met Happy Idiots, tel: 040 – 30 400 70.

Boek je training

 

We are part of Happy Horizon