image description

Google Analytics training (gevorderden)

Meer uit de software van Google Analytics halen? Dan is deze training voor gevorderden, waarin we dieper ingaan op de mogelijkheden van het programma, echt iets voor jou. Standaardrapportages uitdraaien en interpreteren kun jij inmiddels namelijk wel. In deze training leer je echter om je Google Analytics account in te richten op jouw specifieke behoeften. We leggen je bovendien precies uit hoe je diepgaande analyses kunt maken.

Inhoud van de training

Na deze training weet je hoe je diverse tools en analyses in kunt zetten voor het optimaliseren van je campagnes in bijvoorbeeld het Google Display Netwerk en voor YouTube. Tevens weet je hoe je eventueel een slimme remarketing-, display-en/of social campagne op kunt zetten. Interne zoekopdrachten verwerken, het aanmaken van filters en het inrichten van doelen zijn tevens klusjes die je na deze training in een handomdraai doet.

Een Google Analytics training voor gevorderden bij Happy Idiots wordt altijd op maat gemaakt. Laat ons dus vooral weten wat je precies wilt leren!

Een greep uit de vragen waar we je antwoord op kunnen geven:

  • Hoe kan ik geavanceerde segmenten en filters aanmaken?
  • Wat zijn de mogelijkheden van Universal Analytics?
  • Hoe meet ik conversie attributie op een slimme manier door?
  • Hoe moet ik reguliere expressies toepassen?
  • Hoe kan ik maatwerk rapportages uitdraaien?
  • .. en nog veel meer!

Door wie

De training wordt gegeven door één van de specialisten van Happy Idiots. Bekijk hier ons team!

Duur van de training

Een training bij Happy Idiots wordt altijd op maat gemaakt. Ga uit van een training van circa een dagdeel.

Voor wie is deze training geschikt?

De Google Analytics training voor gevorderden is geschikt voor online marketeers, contentmanagers, webdesigners en iedereen die de basiskennis van Google Analytics heeft maar de conversie van zijn of haar marketingcampagnes wil vergroten.

Is er een bepaalde voorkennis nodig?

Ja. Wij verwachten dat je basiskennis hebt van Google Analytics en al hebt nagedacht over een slimme accountstructuur. Verder dien je te weten hoe je diverse rapporten kunt gebruiken en moet interpreteren.

Google Analytics training voor gevorderden afnemen?

De kosten van deze training bedragen € 740,- voor de eerste deelnemer. De kosten voor extra deelnemers bedragen € 250,- per persoon. Je kunt na afloop van de training eventueel nog losse uren afnemen voor het laten controleren en optimaliseren van je Google Analytics account. De kosten hiervoor bedragen € 110,00 per uur. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Graag horen wij van tevoren welke deelnemers wij kunnen verwachten en welke rol zij binnen de organisatie hebben.

Vragen?

Heb je nog vragen over de Google Analytics training voor gevorderden? Neem dan contact op met Happy Idiots, tel: 040 – 30 400 70.

Boek je training

 

We are part of Happy Horizon