image description

SEO training

Je wilt dat je website beter gevonden wordt door de zoekmachine? Natuurlijk wil je dat! Hogere rankings betekenen namelijk meer bezoekers op je website. Wanneer jouw website/ webshop vervolgens ook netjes en duidelijk (en dus ‘SEO-proof’) is ingericht, betekent dat vervolgens ook meer conversie en dus meer omzet! Hoe je dat voor elkaar gaat boksen met de gigantische concurrentie op het wereldwijde web? Tijdens deze training geven wij je inzicht in de geheimen van de zoekmachine én bieden wij je praktische handvatten waarmee je je eerste succesvolle stappen in SEO-land kunt gaan zetten.

Inhoud van de training

Na deze training weet je wat SEO inhoudt en hoe de zoekmachine je website beoordeelt. Je kunt voortaan zelf een zoekwoordenonderzoek uitvoeren en je weet uit welke drie basisprincipes (techniek, linkbuilding en copywriting) een goed zoekmachine optimalisatietraject bestaat, en hoe je deze basisprincipes het beste invulling kunt geven. Ga je een zoekmachine optimalisatietraject afnemen, dan weet je voortaan precies welke optimalisatiewerkzaamheden de SEO specialisten voor je gaan uitvoeren en waarom ze dat doen.

Een SEO (zoekmachine optimalisatie) training bij Happy Idiots wordt altijd op maat gemaakt. Laat ons dus vooral weten wat je precies wilt leren!

Een greep uit de vragen waar we je antwoord op kunnen geven:

  • Wat zijn kwalitatieve backlinks en hoe zorg ik voor een sterk backlinkprofiel?
  • Wat is het verschil tussen longtail en shorttail keywords?
  • Hoe kan ik lokale SEO inzetten?
  • Welke tools kan ik gebruiken om een beter inzicht te krijgen in de SEO-prestaties van mijn website/ webshop?
  • Wat is de invloed van de snelheid van mijn website op de zoekmachinerankings?
  • Hoe bouw ik een sterke websitereputatie op?
  • … en nog veel meer!

Door wie

De training wordt gegeven door één van de SEO specialisten van Happy Idiots: Maarten van den Biezenbos, Thom van de Donk of Evelien Hendriks.

Duur van de training

Een training bij Happy Idiots wordt altijd op maat gemaakt. Ga uit van een training van circa een dagdeel.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze SEO training kan gevolgd worden door een iedere marketeer of geïnteresseerde die meer wil weten over de basisprincipes van zoekmachine optimalisatie en de geheimen van zoekmachinegigant Google. Aan de hand van jouw huidige kennisniveau zullen de SEO specialisten een geschikte training voor je samenstellen.

Is er een bepaalde voorkennis nodig?

Nee. De training wordt aangepast aan jouw kennisniveau. Bovendien zal er voldoende ruimte zijn voor het stellen van vragen.

SEO training afnemen?

De kosten van deze training bedragen € 740,- voor de eerste deelnemer. De kosten voor extra deelnemers bedragen € 250,- per persoon. Je kunt na afloop van de training  eventueel nog losse uren afnemen voor het laten controleren en optimaliseren van je webshop. De kosten hiervoor bedragen € 110,00 per uur. We bespreken graag de mogelijkheden.

Graag horen wij van tevoren welke deelnemers wij kunnen verwachten en welke rol zij binnen je organisatie hebben.

Vragen?

Heb je nog vragen over de SEO training? Neem dan contact op met Happy Idiots, tel: 040 – 30 400 70.

Boek je training

We are part of Happy Horizon