image description

Webanalytics

Hoe navigeren bezoekers en klanten door een website? Op welke manier hebben gedragingen van de klant invloed op je uiteindelijke winst? En hoe kun je dan het conversieratio van je webshop verhogen? Belangrijke vragen voor een ondernemer. Om succesvol in je business te kunnen opereren heb je tegenwoordig meer informatie nodig dan alleen bezoekersaantallen of het percentage bezoekers dat de winkelwagen verlaat.
Webanalytics

Gelukkig zijn er allerlei webanalytics programma’s beschikbaar (van Google Analytics tot Omniture SiteCatalyst) die je gedetailleerde inzichten kunnen verschaffen. Maar dan moet je deze informatie natuurlijk ook nog op de juiste wijze weten te interpreteren. Happy Idiots kan zowel de webanalytics software inrichten als analyseren.

Waardevolle informatie over al je online campagnes

Welke waardevolle informatie kunnen we dan onder andere voor je uit web analytics programma’s halen?

  • Hoe bezoekers op je website of webshop zijn gekomen.
  • Hoe bezoekers zich gedragen op je website (welke pagina’s zijn populair, hoeveel tijd spenderen ze op de website, waar haken bezoekers af, e.d.).
  • Het rendement van je online campagne(s). Daar vallen Google Ads (voorheen Google AdWords) of Bing Ad campagnes onder, maar ook SEO, Facebook, LinkedIn en nog veel meer!

Webanalytics door Happy Idiots

De gecertificeerde specialisten van Happy Idiots weten diverse webanalytics programma’s – indien nodig – op een praktische wijze te installeren en de resultaten op de juiste manier te interpreteren. Wij presenteren jou vervolgens een advies op maat om het aantal ‘drop-outs’ te verminderen en om de prestaties van je website of webshop te verbeteren. De prestaties kunnen bestaan uit het verhogen van het aantal aanvragen van een afspraak, een verhoging van het aantal bestellingen of meer betrokkenheid van je bezoekers. Happy Idiots houdt voortdurend toezicht op deze persoonlijke doelen en weet de resultaten te vertalen in heldere rapportages. Zo ben je altijd op de hoogte van de voortgang van je campagnes!

Wil je meer weten over webanalytics van Happy Idiots en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Joost Engel via 040 30 400 70 of stuur een e-mail naar joost@happyidiots.nl.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon