image description

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wanneer u verzekerd wilt zijn van prominente posities binnen Google, en daardoor optimaal vindbaar wilt zijn voor uw potentiële klanten, dan kan Google AdWords (zoekmachine adverteren) u helpen om deze doelstellingen te realiseren! Happy Idiots heeft de kennis en tools in huis om uw AdWords ROI te verhogen.

Het verloop van een SEA-traject bij Happy Idiots

Alle Happy Idiots zijn ‘Google AdWords Certified’. Dat wil zeggen dat onze specialisten het programma – en dus ook uw campagnes – op de juiste wijze weten te interpreteren,  beheersen en optimaliseren. Wat mag een bestelling of aanvraag u kosten? Deze vraag is voor ons het uitgangspunt van de voor u te ontwikkelen campagnestrategie.

SEA

Ieder traject is maatwerk, want iedere klant heeft andere doelen. Uw campagne kan gemaakt worden op basis van een huidige campagne maar kan ook volledig nieuw zijn. Belangrijk is dat de advertenties perfect aansluiten op uw doelgroep, dat de juiste zoekwoorden worden toegevoegd en de juiste biedingen worden gedaan. Door daarnaast continu te blijven testen wat wel en niet werkt kunnen campagnes doorlopend worden bijgesteld.

Google AdWords binnen de customer journey

Verschillende AdWords onderdelen zijn op verschillende momenten in het beslissingsproces relevant. Bovendien kan een combinatie met andere disciplines (bijvoorbeeld SEO of display marketing) ervoor zorgen dat u over de gehele breedte van de customer journey zichtbaar zal zijn bij uw doelgroep.
Zoekmachine optimalisatie

De precieze invulling van uw strategie hangt dus af van uw doelstellingen. Bijvoorbeeld: wanneer de focus op conversies en rendement ligt, zal het zwaartepunt van de strategie binnen de Do-fase liggen, met bijhorende SEA-onderdelen: RLSA, remarketing, Shopping en search. Een combinatie met bijvoorbeeld SEO kan er echter voor zorgen dat u als bedrijf in alle fases van de customer journey zichtbaar bent bij uw potentiële klant.

Wilt u meer weten over zoekmachine adverteren (SEA) van Happy Idiots en heeft u interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Joost Engel via 040 30 400 72 of stuur een e-mail naar
joost@happyidiots.nl.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon