image description

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wanneer je verzekerd wilt zijn van prominente posities binnen Google, en daardoor optimaal vindbaar wilt zijn voor je potentiële klanten, dan kan Google AdWords (zoekmachine adverteren) je helpen om deze doelstellingen te realiseren! Happy Idiots heeft de kennis en tools in huis om je AdWords-ROI te verhogen.

Het verloop van een SEA-traject bij Happy Idiots

Alle Happy Idiots zijn ‘Google AdWords Certified’. Dat wil zeggen dat onze specialisten het programma – en dus ook jouw campagnes – op de juiste wijze weten te interpreteren,  beheersen en optimaliseren. Wat mag een bestelling of aanvraag kosten? Deze vraag is voor ons het uitgangspunt van de voor de te ontwikkelen campagnestrategie.

SEA

Ieder traject is maatwerk, want iedere klant heeft andere doelen. Een campagne kan gemaakt worden op basis van een huidige campagne maar kan ook volledig nieuw zijn. Belangrijk is dat de advertenties perfect aansluiten op de doelgroep, dat de juiste zoekwoorden worden toegevoegd en de juiste biedingen worden gedaan. Door daarnaast continu te blijven testen wat wel en niet werkt kunnen campagnes doorlopend worden bijgesteld.

Google AdWords binnen de customer journey

Verschillende AdWords-onderdelen zijn op verschillende momenten in het beslissingsproces relevant. Bovendien kan een combinatie met andere disciplines (bijvoorbeeld SEO of display marketing) ervoor zorgen dat je over de gehele breedte van de customer journey zichtbaar zal zijn bij de doelgroep.
Zoekmachine optimalisatie

De precieze invulling van de strategie hangt dus af van je doelstellingen. Bijvoorbeeld: wanneer de focus op conversies en rendement ligt, zal het zwaartepunt van de strategie binnen de Do-fase liggen, met bijhorende SEA-onderdelen: RLSA, remarketing, Shopping en search. Een combinatie met bijvoorbeeld SEO kan er echter voor zorgen dat je als bedrijf in alle fases van de customer journey zichtbaar bent bij je potentiële klant.

Wil je meer weten over zoekmachine adverteren (SEA) van Happy Idiots en heb je interesse in een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem dan contact op met Joost Engel via 040 30 400 72 of stuur een e-mail naar joost@happyidiots.nl.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon