image description

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Hoge posities in Google krijg je niet zomaar, daar is autoriteit voor nodig. Zorgvuldig opgebouwde autoriteit: door het juist inzetten van linkbuilding, door een duidelijke contentstrategie te ontwikkelen, door de integratie van social media en door een perfect ingerichte website.

Zoekmachine optimalisatie door Happy IdiotsZoekmachine optimalisatie

Wanneer u met Happy Idiots een zoekmachine optimalisatietraject aangaat gebeurt dat altijd vanuit een duidelijke strategie. Deze strategie bepalen we aan de hand van uw doelstellingen. SEO kan over de gehele customer journey van uw doelgroep een belangrijke rol spelen. Uw (potentiële) klanten oriënteren zich immers via de zoekmachine en komen daarbij in aanraking met uw merk, lezen uw artikelen en raken overtuigd van uw autoriteit en maken wellicht daarom de beslissing om voor uw product of dienst te kiezen. Kortom, of u nu beter zichtbaar wilt zijn, meer traffic naar uw website wilt generen of het aantal bestellingen wilt verhogen: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Inventarisatie

Techniek, content en autoriteit: het zijn de drie pijlers van een SEO-traject, dat altijd start met een inventarisatiefase. Een uitgebreid zoekwoordenonderzoek is een essentieel onderdeel van deze fase. Aan de hand van zoekvolumes en concurrentie wordt bepaald welke zoekwoorden voor uw branche interessant zijn. We maken een realistische inschatting van de benodigde inspanningen voor het door u gewenste resultaat. Tevens worden de kwaliteit van uw content en de technische invulling van uw website onder de loep genomen. Daarnaast analyseren we het linkprofiel van de website (invloeden van buitenaf) en inventariseren we hoe goed uw concurrenten presteren. Dit alles is slechts de basis voor een hoge positie binnen Google.

Optimalisatie

Wanneer we een duidelijk beeld van de prestaties van uw website hebben, beginnen we met de optimalisatie. Uw website wordt perfect ingericht, teksten worden herschreven en interne links worden aangepast. We hebben nu een goede basis waarop we verder kunnen bouwen.

Vanaf nu gaan we er namelijk voor zorgen dat uw website een autoriteit wordt. Zoekmachine optimalisatiebureau Happy Idiots beheert uw linkbuilding en linkmanagement. Door middel van kwalitatieve content en de juiste links (in de juiste context) wordt aan de reputatie van uw website gewerkt.
SEO see think do care Happy Idiots

Integratie met andere disciplines

De specialisten van Happy Idiots houden zich niet enkel bezig met de vraag “Hoe kunnen we uw SEO campagnes zo optimaal mogelijk inrichten?”. Nog veel meer vragen zij zich af: “Hoe kunnen we voor een optimale klantbeleving zorgen?” of nog belangrijker: “Hoe kunnen we ervoor zorgen dat u over de gehele customer journey zichtbaar bent bij uw doelgroep?”. Bij zowel oriëntatie, evaluatie als uiteindelijk aankoop moet uw bedrijf top of mind zijn! SEO kan hier een belangrijke rol in spelen, maar mogelijk bieden ook andere disciplines, zoals display marketing, SEA of conversie optimalisatie, u grote kansen.

Benieuwd geworden? Neem voor een advies op maat contact op met Joost Engel via 040 30 400 72 of stuur een e-mail naar joost@happyidiots.nl.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon