zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu
  1. Home
  2. 360 game

Centerparcs 360 Aqua Mundo game

De case

Samen met Center Parcs heeft Happy Idiots ene 360-degree gamification tool ontwikkeld in CanopyDeploy. De deelnemer bevindt zich in een interactieve omgeving van het Aqua Mundo zwembad. Je staat er middenin! Aan jou de taak om de strandbal te vinden. Dit kan door je telefoon of muis alle kanten op te bewegen, waardoor je als het ware rondjes dobbert in het zwembad. Even op vakantie dus.

Hoe werkt de game?

Heb je de strandbal gevonden? Dan volgt er een formulier waarin de deelnemer zijn of haar gegevens kan achterlaten. Dit zijn noodzakelijke gegevens zoals geslacht, naam, postcode en e-mailadres. En natuurlijk de opt-in! na het invullen krijgt de deelnemer zijn of haar prijs te zien. Het principe: Voor wat hoort wat. De lead is altijd winnaar. 

Het resultaat in cijfers

Gedurende een looptijd van 10 weken hebben we met de advertenties op socials maar liefst 976.940 unieke personen bereikt. Bijna 1 miljoen dus! Dit gigantische aantal personen is verantwoordelijk voor 125.148 clicks naar de landingspagina. Waar uiteindelijk 27.963 hun gegevens achterlieten. Dit betekent dus bijna 28.000 nieuwsbrief opt-ins in 10 weken. Een mooi resultaat waar we trots op zijn. Dit alles door de Aqua Mundo Gamification tool!

Meer informatie!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Verzend

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.