Donateurs werven voor Warchild met display advertising!

9 januari 2014

De missie van War Child is helder: zoveel mogelijk kinderen in conflictgebieden helpen om hun oorlogservaringen te verwerken door onder andere bescherming, psychosociale hulp en onderwijs te bieden. Warchild wil er voor zorgen dat ieder kind in een veilige omgeving kan bouwen aan een vreedzame toekomst. Kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit.

Maar hier is natuurlijk wel geld voor nodig.. en dat is nou precies waarom Warchild Happy Idiots heeft ingeschakeld. De afgelopen jaren heeft Warchild voorzichtig de eerste stapjes gemaakt om online donateurs te gaan werven, maar de tijd is aangebroken dit professioneler aan te gaan pakken.

Donateurs door display marketing

In 2014 gaat Happy Idiots door de inzet van display marketing nieuwe donateurs werven voor Warchild. De basis is een doorlopende campagne die op basis van de RTB technologie uitgezet wordt. Zo gaan we optimaal resultaat halen tegen de juiste kosten per donateur. Happy Idiots ontwikkelt voor Warchild  een reeks landingspagina’s met daarop afgestemde incentives om de kans op conversie te vergroten. Vanzelfsprekend wordt ook het bannermateriaal hierop afgestemd. Continu optimalisatie door A/B- en multivariabele testen gaan de sleutel tot succes vormen.

Afstemming op basis van profiel

Essentieel in deze campagne is het op elkaar afstemmen van de in te zetten websites en op het bestaande donateursprofiel van Warchild. We spiegelen dit doorlopend met de profielen van websites waarop de banners en tekst-image advertenties worden ingezet. Door deze optimale inzet zorgen we voor een hoge conversie. Ook willen we er zo voor zorgen dat bestaande donateurs ook daadwerkelijk donateur blijven. Warchild is immers op zoek naar donateurs voor vandaag én morgen.

Business Friend

Dankzij deze samenwerking is Happy Idiots niet alleen een mooie klant rijker, maar zijn we ook Business Friend van Warchild geworden. Happy Idiots sponsort een groot deel van de campagne voor Warchild. Hiermee willen ook wij een bijdrage leveren aan de mooie doelstellingen. Ook wij geloven: een kind hoor nooit in de oorlog thuis!

Plaats een Reactie

We are part of Happy Horizon