Een officieel welkom voor Kevin!

10 januari 2014

Kevin is het jaar goed begonnen: hij heeft zijn traineeship succesvol afgerond en de Happy Idiots mogen hem nu officieel verwelkomen binnen het team. Bij deze willen we je van harte feliciteren Kevin!nieuwsbericht-kevin

Kevin begon afgelopen juni aan zijn SEA traineeship en heeft sindsdien meer dan bewezen dat hij een echte Happy Idiot is. Hij haalde binnen een half jaar maar liefst vier examens: Google Analytics Individual Qualification, Google Adwords Fundamentals, Google Adwords Advanced Search en Google Adwords Advanced Display. Hij mag zich nu met recht een SEA specialist noemen!

Bovendien hebben we begrepen dat Kevin, afkomstig uit het Brabantse Heesch, wel van een biertje houdt. U begrijpt: een ware aanwinst voor het team.

En wat vond Kevin er zelf van?
“Ik heb mijn traineeship als zeer positief ervaren. Happy Idiots heeft gezorgd voor zeer goede begeleiding en vanuit beide kanten is er veel tijd geïnvesteerd. Ik heb voldoende vrijheid gekregen, wat ik als heel fijn ervaren heb. Al met al heb ik heel veel geleerd in deze korte periode en ik kijk er zeer positief op terug!”

Insgelijks Kevin! En dan kunnen we nu gaan proosten op dit succes!

Plaats een Reactie

We are part of Happy Horizon