Een warm welkom voor: Happy Leads!

6 juni 2014

Geweldig nieuws! Gezinsuitbreiding van de Happy Family. Vanaf nu mogen wij je namelijk voorstellen aan ons nieuwe broertje. Permission, specialist in online leadgeneratie, klantwerving en databaseverrijking, gaat verder onder de naam ‘Happy Leads’ . Samen met het team van Happy Idiots, Happy Online, Happy Cactus en Happy & Healthy zal Happy Leads onze service en dienstverlening verder uitbreiden. Het hoofdkwartier van Happy Leads is gevestigd in de Blob, in het centrum van Eindhoven

Nog meer ervaring voor Happy Horizon

Dankzij deze nieuwe samenwerking ontstaan er voor de Happy Groep nog meer mogelijkheden om een totaaloplossing aan te bieden aan de klant. Onder de naam Permission timmerde Happy Leads al 5 jaar hard aan de weg, maar door zich toe te voegen aan de Happy groep voegen zij in één keer 25 jaar extra ervaring in creatieve en effectieve actiemarketing toe.

Diensten van Happy Leads

Happy Leads helpt bedrijven met het werven van nieuwe klanten, het genereren van leads of inschrijvingen voor nieuwsbrieven, het verrijken van databases en het opzetten van emailcampagnes voor het bereiken van specifieke doelgroepen. Happy Leads werk voor verschillende klanten in binnen- en buitenland. Behalve in Nederland zijn zij ook in België en Duitsland actief.

Van activatiecampagne tot transactie

Happy Leads sluit als bedrijf perfect aan op de diensten van Happy Idiots (online marketing), Happy Online (web- & app-development), Happy Cactus (merk- & klantactivatie) en Happy & Healthy (specialist in healthcare marketing). Voortaan kunnen we uw website realiseren met een perfect design, de online marketing voor u uit handen nemen en uw doelgroep vinden en benaderen bij door ons uitgerolde campagnes. Van idee tot resultaat, van activatiecampagne tot transactie. We hebben nu al zin om aan de slag te gaan!

Wil je meer weten? Bekijk dan eens de nieuwe website van Happy Leads. Hier is de afgelopen weken hard aan gewerkt en het resultaat mag er wezen!

Plaats een Reactie

We are part of Happy Horizon