Goed verhaal, dat Happy Stories!

27 juli 2016

Het houdt maar niet op met die familie-uitbreiding! Afgelopen week hebben wij het nieuwste lid van de familie namelijk mogen verwelkomen: Happy Stories! En daar zijn wij maar wat gelukkig mee, want wat kunnen ze verhalen vertellen daar bij Happy Stories!

Wie hebben we nu weer geadopteerd?

Happy Stories dus. Een creatief-strategisch marketingbureau voor branding en stortytelling. Met als expertise positionering en (her)activatie van producten en diensten. Kortom, ze kunnen voor onze klanten een goed verhaal vertellen in vorm, copy én video, welteverstaan. No story, no glory!

Winning hearts for your brand

Een goede brand story, passend bij de klantwaarden en klantreis, is de basis voor communicatie en marketing. Het zijn immers verhalen waarmee je vernieuwing stimuleert, veranderprocessen versnelt of verkoopresultaten verbetert, omdat verhalen boeien, inspireren en tot de verbeelding spreken. Ze raken je doelgroep(en) persoonlijk in het hart, met als resultaat: een warme vertrouwensrelatie tussen merk en consument op de langere termijn.

Dat is dan ook precies de missie van Happy Stories samengevat: met krachtige storytelling bouwen aan een authentiek imago voor een merk, dienst of product en deze vertalen naar inspirerende en verrassende content op het platform dat erbij past, op het juiste moment en met de juiste tactiek. Kortom, winning hearts for your brand! Onze harten hebben ze inmiddels wel gewonnen, die nieuwe collega’s van Happy Stories…

Happy Stories taart

Ook benieuwd naar ons nieuwe zusje?

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vertellen van jouw verhaal? Neem contact op met Happy Stories via 040- 235 01 52. En onthoud: facts tell, stories sell!

Plaats een Reactie

We are part of Happy Horizon