Happy Horizon komt met Mobile Taskforce

30 juli 2014

Mobile wordt de komende jaren hét dominante kanaal waar de slag om de klant wordt uitgevochten. Merken en marketeers die mobile marketing nú niet omarmen laten enorme kansen liggen en lopen het risico links en rechts te worden ingehaald. Om te voorkomen dat onze klanten de ‘online marketing boot’ missen heeft Happy Idiots samen met zusterbureaus Happy Cactus, Happy Leads en Happy Online (alle onderdeel van de Happy Horizon groep)  een Mobile Taskforce opgericht.

Mobile devices

De Mobile Taskforce heeft als doel om de merken waarvoor wij werken de stap naar mobiel te laten zetten. Zodat zij voorbereid zijn op de nabije toekomst. Nu al speelt een aanzienlijk deel van de customer journey in de grootste branches zich online af. En dan met name op mobile devices. Maar hoe zorg je ervoor dat je als merk je doelgroep bereikt, activeert en laat converteren via de smartphone en tablet? Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden? Wat zijn de beperkingen? Wat betekent mobile voor je design, voor je e-mailstrategie, voor je website? Hoe zet je location based marketing slim in? Hoe integreer je mobile in je totale mediastrategie? Onze Mobile Taskforce geeft daar antwoord op.

Mobile ready scan en stappenplan

Een van de diensten die we gaan aanbieden naast een mobile ready scan is en een mobile marketing adviesplan. Een stappenplan waarmee clicks & bricks spelers, pure e-commerce players, maar ook non e-commerce organisaties hun aanwezigheid op mobile devices structureel en kostenefficiënt kunnen versterken.

Geïntegreerde mobiele oplossingen

De Mobile Taskforce bestaat uit een team van specialisten uit de hele Happy Horizon groep: strategen, online marketeers, e-mailmarketeers, database marketeers, interaction developers, frontend developers en backend developers. Hierdoor kan de Task Force volledig geïntegreerde mobiele oplossingen aanbieden.

White label e-commerce app

In eerste instantie zal de Mobile Taskforce zich focussen op de huidige behoeften van onze huidige klanten. Maar we kijken ook al verder. Zo denken we bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van een white label e-commerce app voor kleinere webshops. We voorzien dat hierin snel een groeiende behoefte komt. Ideeën hebben we al genoeg. Nu nog de tijd om alles uit te rollen.

Plaats een Reactie

We are part of Happy Horizon