Happy Idiots breidt trainingsaanbod uit!

30 juni 2016

Dat Happy Idiots gek van online effect is wist u al. Maar wist u ook dat onze online marketing specialisten die passie graag met u delen? Vanaf heden biedt Happy Idiots namelijk een compleet aanbod aan online marketingtrainingen aan.

Bij Happy Idiots ligt de focus niet alleen op het beheren en optimaliseren van de campagnes van onze klanten, maar ook op het verspreiden van kennis. Geen enkel ander vakgebied ontwikkelt zich namelijk zo snel als online marketing. Goed invulling geven aan dit vak vraagt van marketeers dat zij continu op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen én deze kunnen vertalen naar de dagelijkse praktijk. Gedurende een training van Happy Idiots, gegeven door één van onze gecertificeerde vakexperts, leert u niet alleen alles over de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van internet marketing, maar geven wij u vooral ook veel praktische tips omtrent de invulling van uw SEA, SEO, Google Analytics of sociale media campagnes.

Happy Idiots biedt trainingen aan op beginners- en gevorderden niveau. Uiteraard wordt de inhoud afgestemd op uw vragen en wensen.

Meer weten?

Benieuwd naar het aanbod online marketing trainingen? U leest er alles over op de website van Happy Idiots. Meteen een training boeken? Dat kan natuurlijk ook! Neem contact op, wij plannen graag een datum met u in!

 

Plaats een Reactie

We are part of Happy Horizon