Happy Idiots feliciteert TopVintage: beste online modewinkel van Nederland!

27 maart 2015

Tijdens de Thuiswinkel Awards gisteravond in Noordwijk werd TopVintage verkozen tot beste online modewinkel van Nederland. Daarnaast werd de webshop ook voor de vierde keer bekroond tot beste webshop voor damesmode. Jack & Angelique: van harte gefeliciteerd!

Het verhaal van TopVintage begon in 2008, toen Angelique begon met de verkoop van vintage laarzen vanuit de woonkamer. Zeven jaar later is Topvintage.nl uitgegroeid tot de grootste webshop voor retro damesmode in Nederland. De webshop wint inmiddels ook aan terrein in de rest van Europa met hun gevarieerde online collecties geïnspireerd op de mode van de jaren 40, 50 en 60. Knap werk, waarbij Happy Idiots hen zo veel mogelijk bij staat.

Happy Idiots is verantwoordelijk voor het volledig internet marketing traject van TopVintage in zowel Nederland, Engeland, Duitsland en België. Van zoekmachine optimalisatie tot conversie optimalisatie, van retargeting tot display advertising op nu.nl. Een prettige samenwerking, die het afgelopen jaar tot een ongelooflijke omzetstijging van meer dan 100% heeft geleid. Daar zijn we trots op!

TopVintage drong niet voor niets ook door tot de finale bij de verkiezing van de Beste Webwinkel van Nederland. Alhoewel de award dit jaar aan hun neus voorbij ging – CoolBlue werd tot winnaar uitgeroepen – bewijst TopVintage dat je door hard werken in korte tijd enorm veel kunt bereiken. Samen met TopVintage gaan we er dus voor zorgen dat ook deze award volgend jaar naar de retro-boutique gaat!

Plaats een Reactie

We are part of Happy Horizon