Happy Idiots genomineerd voor Deloitte Technology Fast50

5 september 2015

TechnologyFast50-online-marketing-bureau-Happy-IdiotsEindhoven, 04-09-2015 – Happy Idiots is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 Award 2015! De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Vrijdag 9 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Groningen.

Bart Eichhorn (27), directeur Happy Idiots: “We zijn trots en blij verrast dat we genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast50. Deze nominatie is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien.” Happy Idiots groeide de afgelopen 3 jaar met 314% en ging van 6 naar 26 medewerkers!

Martin Wabeke, partner bij Deloitte en programmamanager van de Technology Fast50: “In de lijst van genomineerden zien we dit jaar een opvallend aantal ondernemingen dat eerder of zelfs meerdere keren in de top 50 is geëindigd. De proposities van veel nieuwkomers spelen in op maatschappelijke en economische ontwikkelingen, zodat er sprake is van producten en diensten die een aantal jaren geleden nog niet bestonden. Dit maakt dat er variatie en doorontwikkeling is in het soort ondernemingen dat meedoet. Daarnaast valt op dat veel inschrijvers en genomineerden zich snel begeven op het niveau van een netwerkorganisatie.,/p>

Over Happy Idiots

Happy Idiots gelooft in no-nonsense online marketing. Bij ons werken dan ook alleen mensen die écht gek zijn van online effect. Met meer dan 20 specialisten – op het gebied van o.a. SEO, SEA, affiliate marketing, display marketing, retargeting en conversie optimalisatie – zorgen we er elke dag voor dat de websites en –shops het maximale rendement halen uit elke marketingeuro die online is besteed!

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2011 – 2014).

Bedrijven die korter bestaan, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op vrijdag 11 september bekendgemaakt. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten.

Benieuwd wat Happy Idiots als online marketing bureau voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Plaats een Reactie

We are part of Happy Horizon