Happy Idiots de landgrenzen over met Happy Heroes!

29 augustus 2016

We zijn er bij Happy Idiots al een tijdje mee bezig: de adoptie van broertje ‘Happy Heroes’ (voormalig: RankHero). En met de geboorte van Happy Heroes gaat de Happy groep officieel de landsgrenzen over: hallo Duitsland, hallo Berlijn! Een mooie stap, want Duitsland is (ook voor onze klanten) een belangrijke groeimarkt. Online effect? Dat realiseren we voortaan net zo effectief voor je in Duitsland als in Nederland!

Succesvol de Duitse markt op dankzij onze helden uit Berlijn

Happy Heroes is een succesvol onlinemarketingbureau met zes jaar ervaring in het adviseren van Duitse bedrijven op het gebied van e-commerce. Dat betekent voor jou als klant ook sneller en gemakkelijker toegang tot de Duitse e-commercemarkt. Waardevol, want steeds meer Nederlandse bedrijven willen online activiteiten ontplooien in Duitsland, waar de e-commercemarkt sterk groeit. Happy Heroes biedt vanuit Berlijn een compleet pakket aan onlinemarketingdisciplines. Als Nederlandse klant heb je bovendien altijd contact met een Nederlandse accountmanager die makkelijk schakelt met zijn of haar Duitse collega’s. Wel zo makkelijk!

En de Idiots zelf? Die zijn natuurlijk dolenthousiast. De eerste uitstapjes naar onze Berlijnse vrienden zijn inmiddels een feit.

Benieuwd geworden? Bij dezen alvast een kleine sfeerimpressie:

Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie!

 

Plaats een Reactie

We are part of Happy Horizon