Happy Idiots: partner van adCore

12 augustus 2014

Sinds kort mag Happy Idiots zich – met trots! – officieel partner van adCore noemen. Sinds de eerste succesvolle tests zijn onze specialisten overtuigd en daarom zetten we vanaf nu AdWords op een totaal nieuwe manier in. Samengevat houdt dit in dat we binnen korte tijd voor onze klanten op nieuwe manieren aanwezig kunnen zijn op een extra gedeelte van de verkoopfunnel.

Makkelijk adverteren voor individuele producten

AdCore heeft de afgelopen jaren bewezen krachtige software te leveren op het gebied van AdWords Bing en (het in Nederland minder gebruikte) Yahoo! Happy Idiots kan dankzij deze software haar klanten extra snel bedienen. Middels een productfeed kunnen de specialisten voortaan op een extra snelle manier campagnes en advertenties maken die gericht zijn op individuele producten. Alhoewel deze manier van adverteren natuurlijk niet nieuw is biedt het wel de mogelijkheid om voortaan in een korte periode voor bijvoorbeeld 20.000 producten te adverteren.

Het bijzondere voordeel van adCore is het automatiseren van de creatie van keywords, advertentiegroepen en advertenties. Dit neemt de specialisten een hoop werk uit handen waardoor ze de volle focus kunnen leggen op de strategische inrichting van het account. Door de creatie van advertentiegroepen op productniveau kan Happy Idiots op alle mogelijke manieren aanwezig zijn voor de klant binnen AdWords: Branding, Product categorie, Product subcategorie en nu ook Product detail!

De keuze voor adCore

Na intensieve tests met verschillende SEM Software hebben we uiteindelijk gekozen voor adCore omdat deze tool veruit de meest bruikbare en geavanceerde features heeft. De doorslag daarbij was de mogelijkheid om automatisch te kunnen adverteren voor producten. Het grote voordeel hiervan is dat, wanneer er bijvoorbeeld nieuwe producten worden toegevoegd aan het assortiment of wanneer er prijzen worden gewijzigd, deze veranderingen meteen overgenomen zullen worden in de advertenties. Deze nieuwe of veranderde producten zijn dus direct online te bekijken! Uiteraard is er nog veel meer mogelijk met adCore. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch op de urgentie inspringen van het kopen van een product door te melden hoeveel items er nog op voorraad zijn.

Voor onze e-commerce klanten gaat Happy Idiots vanaf nu deze nieuwe campagnes opstarten, waarbij onze specialisten zich volledig gaan richten op de strategie voor de inrichting van het account, het aanpassen en toevoegen van zoekwoorden het optimaliseren van de campagnes, waarbij de kosten per acquisitie uiteraard het uitgangspunt zullen zijn.

Meer weten?

Bent u ook benieuwd hoe onze specialisten adCore voor uw account in kunnen zetten? Aarzel niet om het ons te vragen, we staan u graag te woord!

Plaats een Reactie

We are part of Happy Horizon