image description

Online succes in… Duitsland!

Je website scoort goed in Nederland. Maar je kijkt vooruit. Ziet kansen. Duitsland? Met de groeiende e-commerce markt van onze buren zeker geen gek idee. Maar hoe pak je dat aan? Gelden er dezelfde wetten en regels op het gebied van internetmarketing? Gelukkig hoef jij dat wiel niet zelf uit te vinden. Onze specialisten maken van uw online business ook in Duitsland een succes!

Amazon, Bing en Google Duitsland veroveren?

Eerst even naar de feitjes. Want die liegen er niet om. Uit recent onderzoek blijkt namelijk dat in januari 2017 89% van de Duitse bevolking zich op het internet begaf. Dat percentage zegt je eerste instantie vast niet zoveel. Maar wat als je jezelf indenkt dat dit ruim 71 miljoen mensen zijn? 71 miljoen mensen die voor jouw product of dienst kunnen kiezen. En met de groeiende Duitse e-commerce markt worden dat er alleen maar meer. Volop kansen voor jou dus. Maar logischerwijs ook: volop concurrentie. Dus hoe verover je Google Duitsland? En hoe creëer je extra bereik met Amazon Duitsland?

Happy Heroes online marketing

Data van 2017 afkomstig van Hootsuite.

Happy Idiots en ‘ze germans’

Online effect. Dat is waar wij voor gaan. In Nederland én in Duitsland. Maar, met een markt die ruim 5 keer groter is dan de Nederlandse vraagt dat toch om een iets andere aanpak. Eentje van experts. Die alles weten van de Duitse e-commerce markt. En ook handig: de taal spreken. Daarom sloegen wij in 2016 de handen ineen met ‘ze germans’. Onze helden van het onlinemarketingbureau Happy Heroes hebben al meer dan 6 jaar ervaring in het creëren van online effect voor Duitse webwinkels en websites. Dankzij deze samenwerking kunnen wij jou als onze klant helpen bij het toetreden van de Duitse e-commerce markt. Ideaal!

Hoe werkt dat dan?

Wil jij online activiteiten ontplooien in Duitsland, maar spreek je de taal niet? Geen probleem. Vanuit het kantoor in Berlijn biedt Happy Heroes je een compleet pakket aan onlinemarketingdisciplines zoals je die ook van Happy Idiots gewend bent. Daarbij heb je contact met jouw eigen Nederlandse accountmanager die vervolgens schakelt met zijn of haar collega’s in Duitsland.

Wil jij de landgrenzen over? Of ben je benieuwd naar wat de online kansen voor jouw business zijn in Duitsland? Neem dan contact met ons op!

Vrijblijvend offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon