zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Happy Idiots

Gek van online effect

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Over ons

Hi, wij zijn Happy Idiots! Een online marketingbureau, maar dan net even anders. Met onze frisse kijk op online marketing lossen we al jouw uitdagingen op. Als echte vakidioten weten we namelijk precies hoe online marketing werkt. En die kennis is altijd en overal voor jou beschikbaar. Je mag onze 127 specialisten namelijk als jouw bonuscollega’s zien. Want samen bereiken we het meest. Daarom denken we niet in losse kanalen, maar halen we jouw doelen met een totaaloplossing. Het resultaat? Online effect waar je blij van wordt.

Over ons

  • Het team
  • Partners
  • Werken bij Happy Idiots
  • Vacatures
  • Happy Horizon
  • Werkwijze
  • Onze prijzenkast

Dit maakt ons uniek

Onze 3 pijlers

Interdisciplinaire teams

Mogen wij jouw online marketing aanpakken? Dan krijg je een eigen team van specialisten. En elke specialist bekijkt de uitdaging vanuit zijn of haar eigen vakgebied en invalshoek. Zo komen we tot de kern en halen we het meeste uit alle projecten. Het resultaat? Innovatieve en effectieve oplossingen.

Jouw strategische partner

Jij vertelt wat je wilt bereiken, wij coachen je naar het resultaat. Of nemen alles uit handen, als je dat liever wilt. Door onze ervaren specialisten én aansluiting bij de Happy Horizon groep kunnen we iedere uitdaging aan. De lijntjes zijn kort en persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Dat is dan ook één van de weinige dingen die we liever offline doen.

Een écht transparante samenwerking

Bij ons weet je waar je aan toe bent. Je ziet altijd precies waar we op dit moment aan werken. En dankzij heldere rapportages zijn alle cijfers inzichtelijk. Zo houden we de resultaten van jouw campagnes scherp in de gaten en kom je niet voor verrassingen te staan. Bovendien is onze kennis, jouw kennis.

Meer weten?

Meer over ons...

Onze werkwijze

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing in de volle breedte. Elk specialisme is daarom vertegenwoordigd in ons bureau. Wij leveren geen losse kanalen, maar strategische totaaloplossingen. Daarom zit altijd een projectmanager aan het stuur om het overzicht te bewaken.

Onze werkwijze

Het team

Gaan jullie de uitdaging met ons aan? Dan staat ons team van 127 Happy specialisten direct voor je klaar.

Happy Horizon: results that make you smile

Wij zijn onderdeel van Happy Horizon: een groep van bureaus gespecialiseerd in marketing, communicatie en technologie. Allemaal met ons eigen talent, maar we bundelen onze krachten graag. We worden blij van mooie campagnes maar nóg meer van mooie resultaten!

Ben jij de nieuwste Happy Idiot?

Krijg jij een hartverzakking als je nadenkt over hoelang je nog moet werken? Mooi! Wij ook niet. Ons team is specialistisch én gezellig. Wij zijn serieus over online marketing, maar vinden het ook belangrijk om lol te hebben met onze collega’s. We heten niet voor niets Happy Idiots.

Nieuwsgierig naar Happy Idiots?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.