image description

Over ons

Fris en gedreven. Een verlengstuk van de klant. Betrokken. Dat is online marketingbureau Happy Idiots. Wij gaan nét die stap verder. Zijn altijd op de hoogte. Lopen voorop met nieuwe ontwikkelingen. De kanalen die we inzetten staan nooit op zichzelf – ze vormen onderdeel van een totaaloplossing. Een oplossing die zorgt voor aantoonbare resultaten. Daar worden we iedere dag weer happy van. Jij toch ook?

Happy Idiots: ‘Gek van online effect!’

Branchespecialisaties & disciplines

Happy Idiots heeft een brede klantenkring en teams van specialisten samengesteld die zich verdiepen in o.a. deze branches:

Onze teams weten als geen ander hoe de customer journey eruit ziet en welke marketingmiddelen – en inzet – er nodig zijn om over de gehele online marketingfunnel bij de (potentiële) klant onder de aandacht te blijven. Verschillende disciplines kunnen elkaar daarbij aanvullen en de funnel versterken.

Wist je trouwens al dat Happy Idiots daarnaast onderdeel vormt van de Happy Horizon groep? Deze groep bestaat uit diverse bureaus die gespecialiseerd zijn op het gebied van marketing, communicatie en technologie. Indien relevant bundelen we onze krachten en bieden we jou – zowel on- als offline – een totaaloplossing!

Waarom onze klanten zo tevreden zijn?

  • Diepgang door interdisciplinaire teams: iedere klant krijgt een team van specialisten toegewezen. Elk individueel teamlid heeft daarbij een eigen vakgebied. Kijkt vanuit een eigen invalshoek. De samenwerking in een team zorgt er vervolgens voor dat we tot de kern van de uitdaging kunnen komen én het meeste uit elk project kunnen halen. Het resultaat? Innovatieve, out-of-the box oplossingen!
  • Strategische partner: strategisch door interdisciplinaire teams. Maar ook strategisch dankzij de samenwerking binnen de Happy Horizon groep. Voor klanten zijn we een echte partner. De lijntjes zijn altijd kort dankzij een vaste projectmanager. Persoonlijk contact vinden we namelijk belangrijk. Vertel ons over de organisatie, doelgroep en doelstellingen, dan coachen wij jou op het gebied van online marketing! Alleen door samen te werken kunnen we je bedrijf écht leren kennen en campagnes naar een hoger niveau tillen.
  • Écht transparant: bij ons weet je waar je aan toe bent. Je kunt precies terugzien wanneer er waaraan is gewerkt. Dankzij heldere rapportages heb je inzicht in de cijfers van je campagne. Zo worden de resultaten scherp in de gaten gehouden en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Daarnaast geloven we in transparantie door kennisdeling. Lees ons blog bijvoorbeeld maar eens. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keertje op de koffie!

Meer weten over Happy Idiots? Lees hier hoe het allemaal begon en maak alvast kennis met de specialisten binnen ons team.

We are part of Happy Horizon