image description

Happy Horizon

Happy Horizon is een unieke groep van dienstverlenende bureaus en bedrijven die zich focussen op resultaatgerichte marketing van nu én morgen. Ieder bureau heeft een eigen werkgebied en specialisme en is zelfstandig actief in de markt. Als groep vormen we een one-stop-shop waar merken kunnen profiteren van de synergie van al onze talenten. Happy Horizon is nog volop in ontwikkeling en zal in de toekomst nog verder worden verrijkt met nieuwe relevante aanvullingen. Momenteel zijn de volgende bedrijven aangesloten:

happy-cactus

    • Happy Cactus is een bureau voor cross channel merk- en klantactivatie. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiken en converteren van doelgroepen. Bijna 40 professionals combineren dagelijks creativiteit, strategische kennis en de modernste technieken om tot prikkelende concepten te komen die zorgen voor klinkende resultaten. Naar de website.

happy-online

    • Happy Online staat voor no-nonsense ontwikkeling van websites, -shops, maatapplicaties en apps. Doelgerichte creativiteit in ontwerp wordt gecombineerd met zuivere programmering voor maximaal resultaat. Dankzij een team van ruim 7 specialisten spreken we zowel de taal van de techniek als de taal van onze klanten. Naar de website.

happy-healthy

    • Happy & Healthy weet als geen ander hoe belangrijk gezondheid, verantwoordelijkheid en eerlijkheid tegenwoordig is bij de keuze van de consument. Ons deskundige team heeft ruime ervaring op het snijvlak van healthcare en marketing. Met die kennis ontwikkelen we vernieuwende marketingstrategieën en campagnes voor merken die ook geloven in een toekomst waarbij de mens centraal staat. Naar de website.

happy-leads

    • Happy Leads is specialist in online leadgeneratie en klantwerving. Vanuit een uitgebreid en divers netwerk vindt Happy Leads voor jou de juiste doelgroep op het juiste moment. De specialisten kunnen jou, behalve met leadgeneratie, ook verder helpen met diensten zoals nieuwsbriefwerving, e-mailmarketing en databaseverrijking. Kortom, Happy Leads brengt merken en mensen bij elkaar! Naar de website.

happy-idiots

    • Happy Idiots is een online marketingbureau, gespecialiseerd in SEO, SEA, affiliate marketing, display marketing, retargeting en conversieoptimalisatie. Met 19 jonge vakidioten zorgen we er elke dag voor dat de websites en -shops het maximale rendement halen uit elke marketingeuro die online is besteed.

happy-stories

    • Happy Stories is een creatief-strategisch marketingbureau voor branding en storytelling. Een goede brand story, passend bij de klantwaarden en klantreis, is immers de basis voor communicatie en marketing. Met verhalen die boeien, inspireren en tot de verbeelding spreken zorgt Happy Stories voor positionering en (her)activatie van merken en organisaties. Naar de website.

juice

    • Juice is een bureau voor maatwerk web- & softwareapplicaties en andere technische oplossingen. Laat je echter niet misleiden door het technische aspect waarmee zij zich graag profileren. Met een team van 20 specialisten werkt Juice juist iedere dag aan gebruiksvriendelijke oplossingen. Je zoekt een veelzijdige, innovatieve én creatieve partij met een technische backbone? Dan is Juice jouw partij! Naar de website.
We are part of Happy Horizon