zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Awin

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Awin

Affiliate marketing behoort tot de top online advertentie ‘channels’ en daar weet Awin alles vanaf. Bij hun affiliate netwerk zijn publishers van over de hele wereld aangesloten. Deze publishers promoten de producten van klanten op hun websites en op andere advertentieruimtes. Dankzij de samenwerking met Awin beschikken onze specialisten over goede software met een gebruiksvriendelijk dashboard, waarbij we het overzicht kunnen houden over de resultaten van de campagnes van klanten.

Bel of mail ons

Je kunt dagelijks contact met ons opnemen per mail en telefoon tussen 8.30 en 18.00, mailen kan natuurlijk 24/7.

  • info@happyidiots.nlinfo@happyidiots.nl
  • +31(0) 40 30 400 70+31(0) 40 30 400 70

Awin is voor ons een betrouwbare performance partner gebleken. Affiliates van over de hele wereld sluiten zich aan op dit netwerk, dat al meerdere malen bekroond is. In samenwerking met Awin optimaliseren onze specialisten de affiliate-campagnes van hun klanten en dragen we zorg voor een hogere omzet en meer leads!

Awin & Happy Idiots: soepel partnerschap

Wij kunnen middels Awin een volledige affiliate-campagne uitrollen. Dankzij het internationale karakter kunnen we campagnes in binnen- en buitenland opzetten. Samen met de klant worden duidelijke campagnevoorwaarden opgesteld: wat voor publishers gaan we inzetten en op welke manier? Wat zijn onze doelstellingen en welke vergoeding staat hier tegenover? Via het Awin-platform zoeken we de beste partners uit en houden de specialisten zicht op advertenties, betalingen en statistieken. Dankzij de brede online ervaring weten wij inmiddels goed wat wel en niet werkt. De campagnes worden voortdurend in de gaten gehouden en eventueel bijgestuurd en uiteraard wordt er te allen tijde een goede relatie onderhouden met publishers.

Vragen over Awin?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.