zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Channable

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Channable

Heb je een webshop en stuur je je producten naar diverse vergelijkingssites, affiliates of marktplaatsen? Dan dien je, voor optimale resultaten, voor iedere partner een aangepaste, op maat gemaakte feed aan te leveren. Channable is een feedmanagementsysteem waarmee je bepaalt welke producten naar welke kanalen worden gestuurd. Voor elke partner een geoptimaliseerde feed dus: zo zorg je voor iedere afzonderlijke campagne voor de hoogst mogelijk impact tegen minimale kosten.

Bel of mail ons

Je kunt dagelijks contact met ons opnemen per mail en telefoon tussen 8.30 en 18.00, mailen kan natuurlijk 24/7.

  • info@happyidiots.nlinfo@happyidiots.nl
  • +31(0) 40 30 400 70+31(0) 40 30 400 70

Gemakkelijk data importeren & optimaliseren

Van Bol.com tot Marktplaats, Beslist.nlFacebook en Google Shopping: de affiliatedisplay & Google Ads (voorheen Google AdWords) specialisten kunnen dankzij Channable gemakkelijk middels één uitgebreide master productfeed, op maat gemaakte feeds voor iedere partner genereren. Voor iedere partner kan naar wens de categorisering aangepast worden, de productfeed verrijkt worden met extra informatie en verschillende regels en filters ingesteld worden. Bijvoorbeeld op basis van de voorraad, prijs en de resultaten per product, merk of categorie. Producten (tijdelijk) uit voorraad? Producten in de productfeed worden, door het instellen van regels, automatisch door Channable gepauzeerd en weer geactiveerd wanneer deze voorraad is aangevuld.

Channable & Google Analytics

Dankzij de integratie van het programma met Google Analytics kunnen bovendien de statistieken van de afzonderlijke producten goed in de gaten worden gehouden. Deze op maat-aanpak zorgt voor maximaal resultaat per campagne en een optimale inzet van je budget. Het overzicht én de kosten bewaken? Dankzij Channable wordt het een stuk gemakkelijker!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Dat Channable een zeer waardevol feedmanagementsysteem is hebben we als online marketingbureau zelf ondervonden. Het gebruiksvriendelijke dashboard en een perfecte klantenservice hebben er inmiddels voor gezorgd dat het gebruik van Channable dagelijkse kost is geworden. Klant bij Happy Idiots? De kans is groot dat we ook voor jou aan de slag gaan met Channable. Meer weten of nog vragen over deze tool? Laat het ons dan vooral weten! We vertellen je er graag meer over.

Vragen over Channable?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.