zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Criteo

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Criteo

Criteo – een retargeting partner van Happy Idiots – werkt met internet retailers om gepersonaliseerde online display advertenties te tonen aan consumenten die voorheen de website van de adverteerder hebben bezocht. Het hoofdkantoor van Criteo bevindt zich in Parijs, maar het bedrijf is momenteel succesvol actief in dertig markten over de hele wereld.

Bel of mail ons

Je kunt dagelijks contact met ons opnemen per mail en telefoon tussen 8.30 en 18.00, mailen kan natuurlijk 24/7.

  • info@happyidiots.nlinfo@happyidiots.nl
  • +31(0) 40 30 400 70+31(0) 40 30 400 70

Het product dat Criteo levert is een vorm van display advertising, waarbij hun gepersonaliseerde retargetingoplossing bestaat uit de inzet van interactieve banneradvertenties. Deze advertenties worden gegenereerd op basis van voorkeuren voor producten van een klant, die weer bepaald worden aan de hand van het browsing-gedrag. Criteo werkt op basis van kosten per klik (CPC), wat betekent dat adverteerders alleen betalen voor consumenten die daadwerkelijk op de banner klikken en terugkeren naar de website van de adverteerder. De bezoeker wordt door deze advertenties overgehaald om alsnog een aankoop te doen.

Happy Idiots is een tevreden partner van Criteo en zet deze retargetingpartij dan ook graag in voor haar klanten. Dankzij de samenwerking met Criteo kan Happy Idiots klanten ontzorgen door de retargetingcampagnes van de klant te managen en middels voortdurende analyses aan te scherpen en te optimaliseren. Het grote netwerk van Criteo maakt het mogelijk om de gegenereerde banners op vele aangesloten websites aan de doelgroep te tonen. Als adverteerder betaalt men bij Criteo altijd per klik en komt er, anders dan bij Google, geen biedsysteem voor het tonen van advertenties op zoekwoorden van pas. Zo is voor de klant altijd duidelijk waar hij/ zij aan toe is.

Geslaagde samenwerking Criteo – Happy Idiots

Onze specialisten hebben veel ervaring met Criteo. Deze goede samenwerking heeft al tot vele succesverhalen geleid. Dat deze ‘behavioural targeting’ echt doet wat het belooft, blijkt inmiddels wel uit onze cijfers. Daarbij zijn onze tevreden klanten natuurlijk de kroon op ons werk!

Heeft jouw webshop ook genoeg bezoekers, maar leidt dit nog te weinig tot conversie? Kan je naamsbekendheid wel een boost gebruiken? Denk je daarom dat Criteo ook voor jouw webshop die extra stimulans kan betekenen? Neem contact met ons op, onze specialisten bekijken graag samen de mogelijkheden!

Vragen over Criteo?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.