zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Facebook

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Facebook

Facebook is de marktleider onder de sociale media. Met 8,9 miljoen Nederlandse gebruikers (en ongeveer 1 miljard gebruikers wereldwijd!), levert dat veel bruikbare data op. Data die gebruikt kan worden om zeer gericht te adverteren. Je kunt er als online marketingbureau eigenlijk niet meer omheen. Happy Idiots rekent daarom uiteraard ook deze sociale netwerksite tot haar partners.

De vele gebruikers vormen het grootste voordeel van Facebook adverteren. Zo kun je namelijk een zeer specifieke doelgroep selecteren. Dat kan bijvoorbeeld op basis van geografische factoren zoals woonplaats, maar ook door selectie op interesse, leeftijd of geslacht.

Bel of mail ons

Je kunt dagelijks contact met ons opnemen per mail en telefoon tussen 8.30 en 18.00, mailen kan natuurlijk 24/7.

  • info@happyidiots.nlinfo@happyidiots.nl
  • +31(0) 40 30 400 70+31(0) 40 30 400 70

Wat maakt deze samenwerking tot een succes?

Facebook biedt de data en het advertentieplatform, Happy Idiots kan de bijhorende campagnes opzetten. Dat houdt voor onze klanten in dat we hun advertenties voortdurend monitoren en bijstellen waar nodig. Door te testen komen we tot goed ingezette advertenties die de gebruikers van de website activeren. Gericht adverteren op Facebook zorgt voor zowel exposure als traffic, maar conversie is het uiteindelijke doel. Ook deze resultaten kan Happy Idiots voor de klant meten en inzichtelijk maken.

Verschillende advertentiemogelijkheden

Facebook biedt verschillende soorten advertenties aan. Van standaard Facebook advertenties – die op elke tijdlijn aan de rechterkant worden vertoond – tot gesponsorde verslagen – waarbij een bepaalde actie extra aandacht krijgt en interactie uitlokt onder bestaande ‘fans’ en hun vrienden – of zelfs speciale ‘Mobile Only Ads’- advertenties die uitsluitend worden weergeven in het nieuwsoverzicht van mobiele apparaten. Kortom, de mogelijkheden zijn zeer divers.

Welk soort Facebook advertising het beste past binnen een campagne van een klant hangt af van de doelstellingen en de kanalen die daarbij ingezet gaan worden. Je bedrijfspagina promoten, content verspreiden, werken aan je naamsbekendheid of juist de opzet van speciale acties vragen allemaal om andere keuzes met betrekking tot het soort advertentie en de targeting.

Vragen over Facebook?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.