zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Microsoft Advertising

Voorheen Bing Ads

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Microsoft Advertising

Wij werken naast Google Ads (voorheen Google AdWords) ook samen met Microsoft Advertising, voorheen Bing Ads. Het principe is hetzelfde: wanneer een gebruiker een zoekopdracht invult, zullen er naast organische zoekresultaten ook betaalde advertenties getoond worden. Microsoft Advertising is zeer gebruiksvriendelijk en de adverteerder kan, indien gewenst, heel gemakkelijk een Google Ads-campagne importeren in het programma. Uiteraard kunnen wij ook een geheel nieuwe campagne voor jou opzetten.

Bel of mail ons

Je kunt dagelijks contact met ons opnemen per mail en telefoon tussen 8.30 en 18.00, mailen kan natuurlijk 24/7.

  • info@happyidiots.nlinfo@happyidiots.nl
  • +31(0) 40 30 400 70+31(0) 40 30 400 70

Met het programma van deze partner kun je advertenties maken en vertonen. Dat kan op verschillende plaatsen: zowel boven, onder als naast de organische zoekresultaten. Wij werken naar volle tevredenheid met Bing Ads en zetten het voor een aantal klanten dan ook met succes in. Ondanks het feit dat Bing een lager marktaandeel dan Google heeft in Nederland, kan adverteren bij Bing heel interessant zijn!

Waarom kiezen voor Microsoft Advertising?

Allereerst is de groep mensen die deze zoekmachine gebruikt zeer specifiek. Het kan zomaar zijn dat ook jouw doelgroep goed vertegenwoordigd is! Mocht dat zo zijn dan betaal je bovendien, voor dezelfde klik als bij Google, minder geld bij Bing. Het lagere marktaandeel zorgt voor minder concurrentie en lagere prijzen. Een adverteerder betaalt sowieso pas wanneer er op de advertentie wordt geklikt en de bezoeker op je landingspaginaterecht komt. Tot slot wordt verwacht dat het marktaandeel van Bing nog flink gaat toenemen (bijvoorbeeld omdat het bedrijf al de standaard zoekmachine is van Windows 8, Windows Mobile en Xbox Live). In de VS is dit percentage inmiddels al opgelopen tot 30%! Zakelijk gezien kan het dus erg interessant zijn om nu al te investeren in Microsoft Advertising!

Hoe kunnen wij jou helpen?

Dankzij de ervaring van onze specialisten met de vele vormen van PPC (Pay Per Click) kunnen zij je goed adviseren over het gebruik van dit programma. Wij analyseren of we je doelgroep middels Microsoft Advertising, voorheen Bing Ads, goed kunnen bereiken. Daarnaast zorgen we voor een professionele opzet en uitrol van je campagnes en bijhorende advertenties.

Heb je interesse om te adverteren via deze zoekmachine? Neem contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en gaan met enthousiasme voor je aan de slag. Samen zorgen we voor resultaat!

Vragen over Bing?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.