zoeken
+31(0) 40 304 0070bel ons
Contactmail ons
menu

Visual website optimizer

VWO

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Daag ons uit!
Daag ons uit!
  1. Home
  2. Visual Website Optimizer (VWO)

Visual Website Optimizer (VWO) is speciale conversie optimalisatie software waar Happy Idiots regelmatig gebruik van maakt. Deze tool, die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld Magento webshops, werkt door middel van A/B testing en multivariabele tests van tal van factoren. Zo kunnen de kleur, grootte en positie van buttons, teksten of afbeeldingen je klant enthousiasmeren of juist demotiveren om een bepaalde actie te ondernemen. Happy Idiots gebruikt Visual Website Optimizer om te testen wat wel en juist niet werkt. Zo komen we er achter hoe een website optimaal vormgegeven kan worden!

Bel of mail ons

Je kunt dagelijks contact met ons opnemen per mail en telefoon tussen 8.30 en 18.00, mailen kan natuurlijk 24/7.

  • info@happyidiots.nlinfo@happyidiots.nl
  • +31(0) 40 30 400 70+31(0) 40 30 400 70

Bij Happy Idiots kwamen we ze al vaak tegen: klanten met een mooie website en een flink bezoekersaantal, maar waarbij de conversiepercentages achterbleven. De specialisten van Happy Idiots zijn ervaren met het toepassen van Visual Website Optimizer. Door zorgvuldig te analyseren waar bezoekers afhaken, kan er meer rendement worden gehaald uit deze potentiële klanten.

Hoe kunnen wij je helpen?

Alhoewel Visual Website Optimizer gebruiksvriendelijke software is, vereist het nog de nodige kennis en ervaring om resultaten juist te interpreteren. Bovendien is er expertise voor nodig om deze resultaten om te zetten in de juiste strategie en bijhorende acties. Voor de ondernemer betekent dit dat hij of zij veel tijd en moeite zal moeten investeren in dit proces. Wij hebben echter veel ervaring met de inzet van deze software en met conversieoptimalisatie op zich. Onze specialisten kunnen een gedetailleerd testplan opzetten en verbeteringen doorvoeren. Ook kunnen de Idiots gemakkelijk je Google Analytics-account koppelen met Visual Website Optimizer. Hierdoor kunnen we tests ook meten in Google Analytics en krijgen we een duidelijk beeld van de prestaties van de website wanneer er veranderingen zijn doorgevoerd. Samen kunnen we er zo voor zorgen dat er door kleine aanpassingen maximaal resultaat behaald wordt.

Vragen over Visual Website Optimizer (VWO)?

Neem contact op met Bart van de Laak!
E-mail:Telefoon:
bartvandelaak@happyhorizon.com+31(0) 40 304 0070
Neem contact met ons op
Bart van de LaakBusiness Development Manager

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!

Op de hoogte blijven van het laatste online nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.