image description

Adcalls

De interactie tussen online en offline gedrag wordt steeds belangrijker. Een veelvoorkomende situatie: je klant maakt via de website kennis met je bedrijf, wint daarna telefonisch informatie in om vervolgens weer online tot een bestelling over te gaan. Hoe weet je dan hoe belangrijk je telefonische kanaal is? Het groeiende Adcalls geeft inzicht in alle telefonische conversies per marketingkanaal. Onmisbaar dus voor iedere marketeer die gedegen beslissingen wil maken op basis van complete data. Happy Idiots werkt nauw samen met Adcalls, om zo alle informatie voor je inzichtelijk te maken.

De mogelijkheden van Adcalls

Bij Happy Idiots benadrukken we het regelmatig: achterhaal de bijdrage per kanaal aan je conversies. Je ontvangt als klant van Happy Idiots daartoe ook maandelijks een duidelijke rapportage die inzicht biedt in de prestaties van je campagnes. Door call tracking middels Adcalls in te zetten maakt je je pakket compleet, immers blijken de prestaties van het telefonische kanaal vaak de ‘missing link’ te zijn voor marketeers. Dankzij de inzet van Adcalls kunnen onze specialisten je voortaan vertellen:

• Welke marketingkanalen en Google Ads-zoektermen (voorheen Google AdWords) leiden tot telefonische conversie.
• Hoe het zoek- en belgedrag van je (potentiële) klanten eruitziet.
• De ROI van je offline kanalen.
• Hoe waardevol je telefonische kanaal is ten opzichte van andere off- en online kanalen.

Wat je daar zelf voor moet doen? Heel simpel. Via een inventief beoordelingsmenu beoordeel je van ieder telefoongesprek de kwaliteit. De telefonische conversies worden vervolgens automatisch geïntegreerd in Google Analytics en Google Ads.

Happy Idiots & Adcalls

Happy Idiots werkt inmiddels al geruime tijd naar volle tevredenheid samen met partner Adcalls. Ook steeds meer klanten zien het belang van deze toevoeging in. Ben je ook benieuwd naar de mogelijkheden van call tracking voor jouw website? Aarzel dan niet om contact op te nemen!

We are part of Happy Horizon