image description

Adform

Het bedrijf Adform richt zich op banner reclame voor media-inkopers (DSP, demand-side platform). Deze DSP maakt de geautomatiseerde inkoop van online advertenties mogelijk. Happy Idiots zet DSP’s in om voor haar klanten display, video of mobiele advertenties in te kopen. Onze partner Adform levert ons daarbij toegang tot een zeer groot advertentienetwerk.

Adform kan worden uitgelegd als een veiling systeem waarbij Happy Idiots voor de klant bannervertoningen inkoopt. Het gaat hierbij om bannervertoningen over een breed scala van websites uit het grote Adform netwerk met vele uitgevers.

Optimaal resultaat met Happy Idiots en Adform

Door advertenties te targeten op specifieke doelgroepen en gebruikers komen we tot een optimaal resultaat. De gebruikers worden gesegmenteerd op basis van bijvoorbeeld locatie en eerder surfgedrag. Vervolgens wordt er in het netwerk van Adform gezocht naar de vertoning die de meeste waarde biedt voor de klant. Deze advertentieruimte wordt vervolgens ingekocht. Dit alles gebeurt, dankzij het real-time bidding systeem (een veiling model) tegen de best mogelijke prijs. Er vinden geen onderhandelingen plaats en er is geen tussenkomst van dure sales-personen. De vertoning wordt simpelweg geveild aan de hoogste bieder.

Happy Idiots heeft het specialisme in huis om uw Adform campagnes te beheren

Het opzetten van zo’n campagne klinkt u misschien nog wat Adform trilogy ingewikkeld in de oren. Happy Idiots heeft het specialisme in huis om dit voor u uit handen te nemen. Zij weten precies wat een goede bieding is en weten de web analytics die voortkomen uit uw campagne goed te interpreteren en – waar nodig – bij te sturen.

Dat Adform een kwalitatief platform is en goede software levert hebben wij als online marketing bureau inmiddels zelf ondervonden. Bovendien is ook het klantenportfolio van dit bedrijf indrukwekkend. Denk aan grote namen zoals Coca Cola, Volkswagen, Essent, Microsoft en meer.

Wat kunnen we voor u doen?

Adverteert u ook via internet of bent u van plan om dit te gaan doen? Wellicht kunnen Happy Idiots en Adform ook iets voor u betekenen! Of u nu al veel kennis hebt van online adverteren of juist nog helemaal niets, u kunt bij ons terecht. Samen zorgen we voor goede campagnes en klinkende resultaten!

We are part of Happy Horizon