image description

Affiliate4You

Affiliate4You is een affiliate netwerk/ programma dat zich specifiek richt op webwinkels die vooral gericht zijn op jonge gezinnen. Happy Idiots werkt met Affiliate4You samen voor een aantal klanten, die dankzij dit programma een zeer specifieke doelgroep kunnen bereiken. Het binnengebrachte verkeer is daardoor kwalitatiever en de kans op sales en verhoging van de online marketing inkomsten groter dan wanneer zij via andere platformen zouden adverteren.

Bestaat uw doelgroep uit kinderen of (jonge) gezinnen? Dankzij deze actieve samenwerking tussen Happy Idiots en Affiliate4You bundelen we de vele ervaring en kennis en ontstaat er een groot netwerk voor deze niche. Daar komt bij dat het bestand uit veel webwinkels bestaat die exclusief bij Affiliate4You adverteren. Dit verhoogt de kwaliteit en de exclusiviteit van het netwerk.

Campagnebeheer door Happy Idiots & uitrol bij Affiliate4You

Via de tracking-software van Affiliate4You en het aangesloten netwerk van affiliates heeft een klant de mogelijkheid om op basis van No-Cure-No-Pay een eigen online Performance Based Marketing campagne te starten. Dat betekent dus dat de klant alleen betaalt wanneer een bezoeker een lead wordt of daadwerkelijk converteert.

Aansluiting bij Affiliate4You betekent echter nog niet dat u er al bent. Het succes van uw affiliate campagne wordt mede bepaald door een sterke strategie die ten grondslag ligt aan de uitrol. Welke affiliates kiest u uit? Hoe ziet uw actiekalender er uit? Hoe geeft u uw advertenties vorm? Hoe moet u de resultaten interpreteren en bijsturen? Hoe gaat het afrekenmodel voor de affiliates er uit zien? Allemaal vragen om goed over na te denken. Happy Idiots zet haar ervaring reeds in voor vele klanten. Onze specialisten ontzorgen, zodat de klant zich bezig kan houden met de kernactiviteiten van het bedrijf.

Happy Idiots is er ook voor u!

U heeft een (nieuwe) webshop en daar veel aandacht aan besteed. Techniek, vormgeving, content.. overal is aan gedacht. Nu nog de bezoekers en sales. Wij gaan u daar mee helpen. Samen rollen we een strategie op maat uit. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan meteen contact op, onze specialisten staan voor u klaar!

We are part of Happy Horizon