image description

Awin

Affiliate marketing behoort tot de top online advertentie ‘channels’ en daar weet Awin alles vanaf. Bij hun affiliate netwerk zijn publishers van over de hele wereld aangesloten. Deze publishers promoten de producten van klanten op hun websites en op andere advertentieruimtes. Dankzij de samenwerking met Awin beschikken de specialisten van Happy Idiots over goede software met een gebruiksvriendelijk dashboard, waarbij we het overzicht kunnen houden over de resultaten van de campagnes van klanten.

Awin is voor Happy Idiots een betrouwbare performance partner gebleken. Affiliates van over de hele wereld sluiten zich aan op dit netwerk, dat al meerdere malen bekroond is. In samenwerking met Awin kunnen de specialisten van Happy Idiots de affiliate campagnes van hun klanten optimaliseren en dragen we zorg voor een hogere omzet en meer leads!

Awin & Happy Idiots: soepel partnerschap

Happy Idiots kan middels Awin een volledige affiliate campagne uitrollen. Dankzij het internationale karakter kunnen we campagnes in binnen- en buitenland opzetten. Samen met de klant worden duidelijke campagnevoorwaarden opgesteld: wat voor publishers gaan we inzetten en op welke manier? Wat zijn onze doelstellingen en welke vergoeding staat hier tegenover? Via het Awin platform zoeken we de beste partners uit en houden de specialisten zicht op advertenties, betalingen en statistieken. Dankzij de brede online ervaring weet Happy Idiots inmiddels goed wat wel en niet werkt. De campagnes worden voortdurend in de gaten gehouden en eventueel bijgestuurd en uiteraard wordt er te allen tijde een goede relatie onderhouden met publishers.

Affiliate campagne uitbesteden

Een affiliate campagne managen en tot een succes maken kost tijd en expertise. Die expertise vind je bij Happy Idiots. Met een duidelijk campagnekalender stippelen wij voor jou een sterke strategie uit die je verwachtingen zal overtreffen. Jij kunt je op je core business richten, wij zorgen voor meer naamsbekendheid, sales en leads. Onze jonge specialisten staan voor je klaar, dus neem meteen contact op!

We are part of Happy Horizon