image description

Bing

Happy Idiots werkt naast Google Ads (voorheen Google AdWords) ook samen met Bing Ads. Het principe is hetzelfde: wanneer een gebruiker een zoekopdracht invult, zullen er naast organische zoekresultaten ook betaalde advertenties getoond worden. Bing Ads is zeer gebruiksvriendelijk en de adverteerder kan, indien gewenst, heel gemakkelijk een Google Ads-campagne importeren in het programma. Uiteraard kan Happy Idiots ook een geheel nieuwe campagne voor haar klanten opzetten.

Met het programma van deze partner kan men advertenties maken en vertonen. Dat kan op verschillende plaatsen: zowel boven, onder als naast de organische zoekresultaten. Happy Idiots werkt naar volle tevredenheid met Bing Ads en zet het voor een aantal klanten dan ook met succes in. Ondanks het feit dat Bing een lager marktaandeel dan Google heeft in Nederland, kan adverteren bij Bing heel interessant zijn!

Waarom kiezen voor Bing Ads?

Allereerst is de groep mensen die deze zoekmachine gebruikt zeer specifiek. Het kan wellicht zijn dat ook jouw doelgroep goed vertegenwoordigd is! Mocht dat zo zijn dan betaal je bovendien, voor dezelfde klik als bij Google, minder geld bij Bing. Het lagere marktaandeel zorgt voor minder concurrentie en lagere prijzen. Een adverteerder betaalt sowieso pas wanneer er op de advertentie wordt geklikt en de bezoeker op je landingspagina terecht komt. Tot slot wordt verwacht dat het marktaandeel van Bing nog flink gaat toenemen (bijvoorbeeld omdat het bedrijf al de standaard zoekmachine is van Windows 8, Windows Mobile en Xbox Live). In de VS is dit percentage inmiddels al opgelopen tot 30%! Zakelijk gezien kan het dus erg interessant zijn om nu al te investeren in Bing Ads!

Hoe kan Happy Idiots jou van dienst zijn?

Dankzij de ervaring van onze specialisten met de vele vormen van PPC (Pay Per Click) kunnen zij je goed adviseren over het gebruik van dit programma. Wij analyseren of we je doelgroep middels Bing Ads goed kunnen bereiken. Daarnaast zorgen we voor een professionele opzet en uitrol van je campagnes en bijhorende advertenties.

Heb je interesse om te adverteren via deze zoekmachine? Neem contact met ons op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en gaan met enthousiasme voor je aan de slag. Samen zorgen we voor resultaat!

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon