image description

Channable

Heb je een webshop en stuur je je producten naar diverse vergelijkingssites, affiliates of marktplaatsen? Dan dien je, voor optimale resultaten, voor iedere partner een aangepaste, op maat gemaakte feed aan te leveren. Channable is een feedmanagementsysteem waarmee je bepaalt welke producten naar welke kanalen worden gestuurd. Voor elke partner een geoptimaliseerde feed dus: zo zorg je voor iedere afzonderlijke campagne voor de hoogst mogelijk impact tegen minimale kosten.

Gemakkelijk data importeren & optimaliseren

Van Bol.com tot Marktplaats, Beslist.nl, Facebook en Google Shopping: de affiliate, display & Google Ads (voorheen Google AdWords) specialisten kunnen dankzij Channable gemakkelijk middels één uitgebreide master productfeed, op maat gemaakte feeds voor iedere partner genereren. Voor iedere partner kan naar wens de categorisering aangepast worden, de productfeed verrijkt worden met extra informatie en verschillende regels en filters ingesteld worden. Bijvoorbeeld op basis van de voorraad, prijs en de resultaten per product, merk of categorie. Producten (tijdelijk) uit voorraad? Producten in de productfeed worden, door het instellen van regels, automatisch door Channable gepauzeerd en weer geactiveerd wanneer deze voorraad is aangevuld. Dankzij de integratie van het programma met Google Analytics kunnen bovendien de statistieken van de afzonderlijke producten goed in de gaten worden gehouden. Deze op maat-aanpak zorgt voor maximaal resultaat per campagne en een optimale inzet van je budget. Het overzicht én de kosten bewaken? Dankzij Channable wordt het een stuk gemakkelijker!

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Dat Channable een zeer waardevol feedmanagementsysteem is hebben we als online marketingbureau zelf ondervonden. Het gebruiksvriendelijke dashboard en een perfecte klantenservice hebben er inmiddels voor gezorgd dat het gebruik van Channable dagelijkse kost is geworden. Klant bij Happy Idiots? De kans is groot dat we ook voor jou aan de slag gaan met Channable. Meer weten of nog vragen over deze tool? Laat het ons dan vooral weten! We vertellen je er graag meer over.

We are part of Happy Horizon