image description

Google

Het is misschien wel de belangrijkste partner van Happy Idiots: Google. Google als partner betekent niet alleen dat wij jou als klant kunnen helpen met producten als Google Ads (voorheen Google AdWords), Analytics, Shopping en Search Console. De zoekmachine als partner betekent tevens dat we samen vooraan staan in de wereld van online marketing. Als partner zijn wij namelijk altijd goed geïnformeerd. Op de hoogte van de laatste Google tools, producten én praktijkkennis. Happy Idiots heeft tevens een Certified Partner status en kan jou optimaal van dienst zijn!

Daar profiteer je als klant van Happy Idiots van!

Dankzij de intensieve samenwerking met deze partner, zijn de specialisten van Happy Idiots altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op online marketinggebied. Regelmatig worden er branche-specifieke evenementen en trainingen door de zoekmachinegigant georganiseerd, zodat kennis van specialisten –die tevens hun examens gehaald hebben- altijd up-to-date is. Daarnaast zorgen de bijbehorende tools voor diepgaande inzichten in (zoek)gedrag van jouw potentiële klanten. Dit zorgt ervoor dat we je online marketingcampagnes altijd optimaal kunnen inrichten. Als officiële partner kunnen we je bovendien veelal nieuwe functionaliteiten aanbieden. Functionaliteiten die nog niet publiekelijk beschikbaar zijn. Uiteraard biedt Google ons daarbij maximale (technische) support! Je begrijpt: een samenwerking waarvan je als klant profiteert!

Meer weten over partner Google?

Benieuwd hoe we je dankzij deze samenwerking, de support en de tools van deze partner kunnen helpen te slagen op het internet? Wij bespreken graag de mogelijkheden voor het beheren van je online marketing, waardoor jij je weer kunt concentreren op het runnen van jouw bedrijf!

Vrijblijvend offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon