image description

Searchmetrics

Searchmetrics is de nummer 1 op het gebied van SEO en content performanceplatforms wereldwijd. Zij leveren inzichten en data aan marketeers en ook wij maken al jarenlang gebruik van hun diensten. Searchmetrics heeft de beste dataset van de industrie met een bereik van over de 5 jaar en over 250 miljard stukjes informatie. Met analyses en direct bruikbare inzichten laten zij zien waar gebruikers naar zoeken in deze snel veranderende wereld. Zo zorgen ze voor engagement bij online doelgroepen op het moment dat het nodig is. De vooroplopende Searchmetrics Search Experience en Serchmetrics Content Experience platformen gebruiken specialistische insights om bedrijven te helpen bij onderzoek, optimalisatie, meetbaarheid en storytelling. Als we kijken naar de technische aspecten van een website, op het gebied van concurrentieanalyses en de juiste handvatten neerzetten voor contentcreatie heb je met het Searchmetrics platform een streepje voor op de rest. Het resultaat? Relevantie en conversie.

“Search Metrics helpt ons als Happy Idiots het discipline SEO naar een nieuw level te brengen. Hiermee kunnen wij een unieke dienst op het gebied van SEO aanbieden en de beste resultaten voor onze klanten behalen.”

Certified partner

Wij zijn als één van de drie online-marketingbureaus in Nederland certified partner van Searchmetrics. Hierdoor weet je zeker dat je profiteert van alle innovatie en waarde die de Searchmetrics Suite biedt.

 

We are part of Happy Horizon