image description

Tradetracker

Wilt u nog betere resultaten van uw campagnes en uw omzet verhogen? Dan is het wellicht tijd om met affiliate marketing te starten. Bijvoorbeeld via Tradetracker, een internationaal bedrijf dat online adverteerders de mogelijkheid biedt om via hun platform een grote markt van publishers te bereiken. Happy Idiots heeft veel ervaring met Tradetracker en weet precies hoe je de uitrol van een affiliate campagne via dit netwerk moet aanpakken.

Tradetracker werkt op basis van Performance Based Marketing. Dat wil zeggen dat de adverteerder pas betaalt als er ook daadwerkelijk resultaat geleverd is (No-Cure-No-Pay). Een adverteerder betaalt dan bijvoorbeeld alleen per lead of per sale. Hoeveel commissie hij/ zij de affiliate wil betalen, kan ook zelf bepaald worden. Een interessante manier van marketing, die effectief en zeer kostenbesparend kan zijn voor uw marketingbudget.

Wat kan Happy Idiots voor u betekenen?

Met behulp van de moderne software kan Happy Idiots voor u het maximale uit een affiliate campagne halen. Happy Idiots kan voor een uitstekende dienstverlening zorgen door uw affiliate marketing volledig voor u uit handen te nemen. Wij adviseren u waar nodig en zoeken voor u de juiste affiliates uit die perfect aansluiten op uw doelgroep. Vervolgens stellen we voor u een gedetailleerde marketing kalender op die past bij uw strategie en waarbij de balans wordt gezocht tussen content en actiematige updates. Uiteraard worden de resultaten goed gemonitord en wordt er, waar nodig, bijgestuurd. Dat levert u meer naamsbekendheid, meer leads en meer sales op!

Neem vrijblijvend contact op

Wanneer u, net als wij, overtuigd bent van het belang van online adverteren, dan weet u ook dat daar de nodige tijd en aandacht aan besteed moet worden. Opstart, beheer, alsmede het opbouwen en onderhouden van relaties met goede publishers kost veel tijd. Graag kijken we daarom bij Happy Idiots hoe we u bij kunnen staan in dit proces. In een vrijblijvend gesprek kunnen we u alles vertellen over de mogelijkheden. Bekijk ook onze info-pagina over affiliate marketing.

We are part of Happy Horizon