image description

Ve Interactive

Ve Interactive helpt webshops met het tegengaan van websiteverlating. Zij proberen de sales en het conversieratio van hun klanten te verhogen door tools te ontwikkelen op het gebied van re-engagement, remarketing en retargeting. Ve Interactive is daarmee een goede partner voor Happy Idiots, die zich als online marketing bureau onder andere heeft gespecialiseerd in retargeting. De inzet van deze tools maakt het Happy Idiots nog gemakkelijker om bezoekers terug te halen die eerder een webshop verlieten zonder een aankoop te doen.

Ve Interactive is sinds de oprichting eind 2009 flink gegroeid en bedient inmiddels zowel nationale als internationale retailers die zij helpen om de sales te verhogen. De software die het bedrijf heeft ontwikkeld spoort afgebroken transacties op en biedt inzicht in deze data door middel van gedetailleerde rapportages. Happy Idiots gebruikt deze software om deze bezoekers opnieuw te benaderen middels e-mail retargeting. Zo kunnen er speciale templates verzorgd worden die geheel vorm zijn gegeven aan de hand van uw huisstijl. De bezoeker zal dus niet merken dat de e-mail door een andere partij is verzonden.

E-mail retargeting door Happy Idiots

Wanneer Ve Interactive bezoekers detecteert die de winkelwagen verlaten zonder daadwerkelijk een aankoop te doen, stuurt Happy Idiots dit relevante verkeer een e-mail na. Dat is niet zo simpel als het misschien klinkt. Goede en overtuigende retargeting is essentieel om het aankoopproces alsnog te laten slagen. Happy Idiots kan haar klanten hierover adviseren en bijstaan, maar kan ook complete campagnes uit handen nemen.

De synergie tussen Happy Idiots en Ve Interactive heeft al bij veel klanten voor klinkende resultaten gezorgd. Gemiddeld 96% van de bezoekers van een webshop verlaat deze weer zonder een bestelling te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat deze mensen terugkeren naar de webwinkel wat zal resulteren in meer conversie!

Laat u adviseren door Happy Idiots

Heeft u ook een mooie webshop en een goed bezoekersaantal, maar leidt dit nog tot te weinig conversie? Laat u dan informeren en adviseren door Happy Idiots. Wellicht is het ook voor u tijd om te beginnen met retargeting en kunnen wij samen met Ve Interactive voor u de oplossing zijn! Neem contact op en kom eens vrijblijvend op ons kantoor langs om de vele mogelijkheden te bespreken!

We are part of Happy Horizon