image description

Visual Website Optimizer

Visual Website Optimizer (VWO) is speciale conversie optimalisatie software waar Happy Idiots regelmatig gebruik van maakt. Deze tool, die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld Magento webshops, werkt door middel van A/B testing en multivariabele tests van tal van factoren. Zo kunnen de kleur, grootte en positie van buttons, teksten of afbeeldingen je klant enthousiasmeren of juist demotiveren om een bepaalde actie te ondernemen. Happy Idiots gebruikt Visual Website Optimizer om te testen wat wel en juist niet werkt. Zo komen we er achter hoe een website optimaal vormgegeven kan worden!

Bij Happy Idiots kwamen we ze al vaak tegen: klanten met een mooie website en een flink bezoekersaantal, maar waarbij de conversiepercentages achterbleven. De specialisten van Happy Idiots zijn ervaren met het toepassen van Visual Website Optimizer. Door zorgvuldig te analyseren waar bezoekers afhaken, kan er meer rendement worden gehaald uit deze potentiële klanten.

Hoe kan Happy Idiots je van dienst zijn?

Alhoewel Visual Website Optimizer gebruiksvriendelijke software is, vereist het nog de nodige kennis en ervaring om resultaten juist te interpreteren. Bovendien is er expertise voor nodig om deze resultaten om te zetten in de juiste strategie en bijhorende acties. Voor de ondernemer betekent dit dat hij of zij veel tijd en moeite zal moeten investeren in dit proces. Happy Idiots heeft echter veel ervaring met de inzet van deze software en met conversie optimalisatie op zich. Onze specialisten kunnen een gedetailleerd testplan opzetten en verbeteringen doorvoeren. Ook kunnen de Idiots gemakkelijk je Google Analytics account koppelen met Visual Website Optimizer. Hierdoor kunnen we tests ook meten in Google Analytics en krijgen we een duidelijk beeld van de prestaties van de website wanneer er veranderingen zijn doorgevoerd. Samen kunnen we er zo voor zorgen dat er door kleine aanpassingen maximaal resultaat behaald wordt.

Meer informatie over Happy Idiots en Visual Website Optimizer?

Ben je geïnteresseerd en wil je ook meer conversie uit je bestaande bezoekers halen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We werken graag voor jouw succes!

We are part of Happy Horizon