image description

Web Analytics

Hoe navigeren bezoekers en klanten door een website? Op welke manier hebben gedragingen van de klant invloed op uw uiteindelijke winst? En hoe kunt u dan het conversie ratio van uw webshop verhogen? Belangrijke vragen voor een ondernemer. Om succesvol in uw business te kunnen opereren heeft u tegenwoordig meer informatie nodig dan alleen bezoekersaantallen of het percentage bezoekers dat de winkelwagen verlaat.
Gelukkig zijn er allerlei Web Analytics programma’s beschikbaar (van Google Analytics tot Omniture SiteCatalyst) die u gedetailleerde inzichten kunnen verschaffen. Dan moet u deze informatie natuurlijk ook nog op de juiste wijze weten te interpreteren. Happy Idiots kan zowel uw Web Analytics software inrichten als analyseren.
Waardevolle informatie over al uw online campagnes
Welke waardevolle informatie kunnen we dan onder andere voor u uit Web Analytics programma’s halen?
• Hoe uw bezoekers op uw website of webshop zijn gekomen

.
• Hoe bezoekers zich gedragen op uw website (welke pagina’s zijn populair, hoeveel tijd spenderen ze op uw site, waar haken bezoekers af, e.d.).
• Het rendement van uw online campagne(s). Daar vallen Google Ads (voorheen Google AdWords) of Bing Ad campagnes onder, maar ook SEO, Facebook, LinkedIn en nog veel meer!
Web Analytics door Happy Idiots
De gecertificeerde specialisten van Happy Idiots weten diverse Web Analytics programma’s – indien nodig – op een praktische wijze te installeren en de resultaten op de juiste manier te interpreteren. Wij presenteren u vervolgens een advies op maat om het aantal ‘drop-outs’ te verminderen en om de prestaties van uw website of webshop te verbeteren. De prestaties kunnen bestaan uit het verhogen van het aantal aanvragen van een afspraak, een verhoging van het aantal bestellingen of meer betrokkenheid van uw bezoekers. Happy Idiots houdt voortdurend toezicht op deze persoonlijke doelen en weet de resultaten te vertalen in heldere rapportages. Zo bent u altijd op de hoogte van de voortgang van uw campagnes!

We are part of Happy Horizon