image description

Werken bij Happy Idiots

We worden met z’n allen steeds ouder en hierdoor gaat ook de pensioenleeftijd omhoog. Krijg jij ook een hartverzakking wanneer je nadenkt over ‘hoe lang je nog moet’? Kunnen we ons iets bij voorstellen. Het is daarom onze missie om jouw werktijd zo aangenaam mogelijk te maken. Hoe? Door een gezellig én specialistisch team samen te stellen. Met collega’s die jou kunnen helpen om die volgende stap in je carrière te zetten. Maar ook collega’s waar je de nodige lol mee kunt hebben. Wel zo prettig als je de hele week naast iemand moet zitten, toch?  We heten niet voor niets ‘Happy Idiots’. Iets wat overigens niet wil zeggen dat we nooit serieus zijn. Ook dat kunnen we namelijk zijn. Zo zijn wel heel serieus over onze drie pijlers:

Betrokkenheid. We vinden het belangrijk dat jij betrokken bent bij je werk. Op onze beurt zijn wij betrokken bij jou. En om dat zo te houden, zorgen we er samen voor dat jouw baan verrijkend, waardevol en inhoudelijk uitdagend blijft aanvoelen. Je zal zien: je krijgt bij ons al snel je eigen verantwoordelijkheden. Tenminste, als je zelf het initiatief durft te nemen. Wij, op onze beurt, proberen zo veel mogelijk ruimte te creëren voor groei. Tenslotte vinden wij: een goede bedrijfs- en communicatiecultuur bindt. We helpen elkaar waar mogelijk en zijn gemakkelijk aanspreekbaar: de lijntjes zijn kort. En vergeet niet: bij een goede bedrijfscultuur hoort ook samen dingen ondernemen. We vinden het leuk als je vrijdagmiddag nog even blijft hangen om met ons te proosten op het weekend!

Waardering. Misschien wel de grootste motivator die er is. Waardering komt bij Happy Idiots in de vorm van een complimentje. Maar ook in de vorm van geld en goede arbeidsvoorwaarden. Bij ons krijg je altijd een marktconform salaris. Bovendien krijg je ieder jaar de kans om jezelf te bewijzen, en kijken we kritisch en eerlijk naar je loon. En ten derde komt waardering in de vorm van meer verantwoordelijkheid. We nodigen je van harte uit om je ambities waar te maken! Gelukt? Successen delen én vieren we als collega’s graag samen.

Oplossers. Voor onze klanten, maar ook voor onze werknemers. Alles is bespreekbaar. Samen zoeken we een passende oplossing. Dat uit zich ook in flexibiliteit op de werkvloer. Tijd op kantoor doorbrengen vinden we belangrijk, maar af en toe thuiswerken kan soms beter uitkomen. Bij Happy Idiots begrijpen we dat maar al te goed. Het gaat om het geven én nemen van verantwoordelijkheid. Ga jij graag kansen en uitdagingen aan? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Bekijk hier onze online marketing vacatures!

Wij bieden

Goed salaris Goed salaris
Doorgroei-mogelijkheden Doorgroei-mogelijkheden
De leukste borrels van Nederland De leukste borrels van Nederland
Leuke werkomgeving in centrum van Eindhoven Leuke werkomgeving in centrum van Eindhoven
Pensioenregeling Pensioenregeling
Trainingen & innovatietijd Trainingen & innovatietijd
We are part of Happy Horizon