image description

Werkwijze

Happy Idiots is gespecialiseerd in internetmarketing in de breedste zin van het woord. Ons team bestaat uit diverse internetmarketeers, waaronder bijvoorbeeld gecertificeerde Google Ads (voorheen Google AdWords) specialisten. Door onderstaand stappenplan te doorlopen komen zij voor elke klant tot een sterke online marketingstrategie.

Onderzoek

Zonder gedegen onderzoek, geen gedegen strategie. Met een zogenaamde ‘nulmeting’ wordt in kaart gebracht waar je nu staat en, ook belangrijk, hoe de concurrentie het doet. Daarnaast analyseren we hoe de customer journey van jouw doelgroep eruit ziet en hoe we die doelgroep het beste kunnen bereiken – via welke kanalen en via welke devices?

Strategie/planning

Naar aanleiding van de onderzoeksfase wordt er een mix van kanalen samengesteld. Voor elk kanaal wordt een strategie uitgeschreven met bijhorende KPI’s en doelstellingen. Uiteraard wordt hierbij goed in oog gehouden wat de bijdrage (attributie) van ieder kanaal aan een uiteindelijke conversie kan zijn. Dankzij een duidelijke planning houd je zicht op de voortgang van je campagnes.

Implementatie

Wanneer aan alle randvoorwaarden is voldaan, is het tijd dat de campagnes live gaan. Daar horen voortdurende tests bij. Alleen door te testen kunnen we de campagnes namelijk blijven aanscherpen en verbeteren.

Management/optimalisatie

Je campagnes worden te allen tijde goed in de gaten gehouden door onze specialisten. Waar nodig wordt er bijgestuurd. Dat noemen we optimalisatie.

Rapportage

Je houdt zicht op de resultaten door een inzichtelijke maandelijkse rapportage. Tevens weet je precies wat voor werkzaamheden er zijn gedaan of nog gaan worden uitgevoerd. Duidelijker kan het niet!

Werkwijze

Vrijblijvend offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon