Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Adform

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Het bedrijf Adform richt zich op bannerreclame voor media-inkopers (DSP, demand-side platform). Deze DSP maakt de geautomatiseerde inkoop van online advertenties mogelijk. Wij zetten DSP’s in om voor onze klanten display, video of mobiele advertenties in te kopen. Onze partner Adform levert ons daarbij toegang tot een zeer groot advertentienetwerk.

Adform kun je zien als een veilingsysteem waarbij wij voor de klant bannervertoningen inkopen. Het gaat hierbij om bannervertoningen over een breed scala van websites uit het grote Adform-netwerk met vele uitgevers.

Bel of mail ons

Je kunt dagelijks contact met ons opnemen per mail en telefoon tussen 8.30 en 18.00, mailen kan natuurlijk 24/7.

Optimaal resultaat met Happy Idiots en Adform

Door advertenties te targeten op specifieke doelgroepen en gebruikers komen we tot een optimaal resultaat. De gebruikers worden gesegmenteerd op basis van bijvoorbeeld locatie en eerder surfgedrag. Vervolgens wordt er in het netwerk van Adform gezocht naar de vertoning die de meeste waarde biedt voor de klant. Deze advertentieruimte wordt vervolgens ingekocht. Dit alles gebeurt, dankzij het real-time biddingsysteem (een veiling model) tegen de best mogelijke prijs. Er vinden geen onderhandelingen plaats en er is geen tussenkomst van dure sales-personen. De vertoning wordt simpelweg geveild aan de hoogste bieder.

De perfecte partner om je Adform-campagnes door te laten beheren

Het opzetten van zo’n campagne klinkt je misschien nog wat Adform trilogy ingewikkeld in de oren. Wij hebben het specialisme in huis om dit voor jou uit handen te nemen. Wij weten precies wat een goede bieding is en weten de webanalytics die voortkomen uit jouw campagne goed te interpreteren en – waar nodig – bij te sturen.

Dat Adform een kwalitatief platform is en goede software levert hebben wij als online marketingbureau inmiddels zelf ondervonden. Bovendien is ook het klantenportfolio van dit bedrijf indrukwekkend. Denk aan grote namen zoals Coca Cola, Volkswagen, Essent, Microsoft en meer.

Vragen over Adform?

Neem contact op met Joost Engel!
Joost Engel
Joost Engel Commercieel manager

Hoera!

Invest Online gaat verder als Happy Idiots Apeldoorn.

Lees verder

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!