image description

Second opinion

Je hebt een tijdje geleden een online marketingbureau in de arm genomen om meer naamsbekendheid, meer leads of meer conversie te realiseren. Echter, je bent nu een tijdje verder en de resultaten blijven achter. Het kan ook zijn dat je het moeilijk vindt om de resultaten te beoordelen en waar nodig bij te sturen. Allemaal zaken die Happy Idiots met enige regelmaat tegenkomt. Graag bieden wij je dan ook een second opinion aan. Een geheel vrijblijvende en gratis service waarbij we je huidige activiteiten bekijken en beoordelen.
Second opinion

Quick scan door Happy Idiots

Indien je een second opinion aanvraagt bij Happy Idiots maken wij een quick scan op maat voor je. Wellicht heb je al zeer specifieke vragen, maar onze specialisten kunnen ook een algemene beoordeling van je website maken. Hieruit volgt een online marketingadvies dat geheel vrijblijvend is. Dit advies kan bijvoorbeeld antwoord geven op de volgende vragen:

  • Hoe sterk is het domein en hoe goed wordt je website of webshop op dit moment gevonden?
  • Waar liggen de pijnpunten van je campagnes?
  • Wat zijn kansen en verbeterpunten voor je website of webshop?

Houd er rekening mee dat wij een uitgebreidere analyse kunnen maken wanneer je onze specialisten toegang verschaft tot je Google Analytics account. Je bent hier echter niet toe verplicht.

Voor wie is de second opinion bedoeld?

Happy Idiots heeft het druk! De second opinion is daarom bedoeld voor bedrijven die wij –naar onze mening – het beste kunnen helpen. Dat zijn volgens ons de bedrijven die al veel gemeen hebben met de huidige klanten van Happy Idiots. Deze klanten van Happy Idiots:

  • Nemen geen losse diensten af, maar zijn op zoek naar een complete online marketingstrategie. Ze zijn op zoek naar een bureau die online vindbaarheid combineert met een effectief conversie optimalisatieplan.
  • Werken graag met lange termijn doelstellingen in plaats van kort lopende campagnes.
  • Vinden samenwerking belangrijk. Jij bent immers specialist binnen je vakgebied, Happy Idiots is de expert als het op online marketing aankomt.
  • Hebben een online marketing budget van meer dan € 50.000,00 per jaar.

Indien je voldoet aan bovenstaande punten maken wij graag een gratis quick scan. Andere bedrijven verwijzen wij graag door naar collega marketingbureaus!

Vraag je second opinion aan

Heb je nog vragen, wil je meer weten of meteen een second opinion aanvragen? Neem dan contact op met Joost Engel via 040 30 400 70 of stuur een e-mail naar joost@happyidiots.nl.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon