image description

Second opinion

U heeft een tijdje geleden een online marketingbureau in de arm genomen om meer naamsbekendheid, meer leads of meer conversie te realiseren. Echter, u bent nu een tijdje verder en de resultaten blijven achter. Het kan ook zijn dat u het moeilijk vindt om de resultaten te beoordelen en waar nodig bij te sturen. Allemaal zaken die Happy Idiots met enige regelmaat tegenkomt. Graag bieden wij u dan ook een second opinion aan. Een geheel vrijblijvende en gratis service waarbij we uw huidige activiteiten bekijken en beoordelen.
Second opinion

Quick scan door Happy Idiots

Indien u een second opinion aanvraagt bij Happy Idiots maken wij voor u een quick scan op maat. Wellicht heeft u al zeer specifieke vragen, maar onze specialisten kunnen ook een algemene beoordeling van uw website maken. Hieruit volgt een online marketingadvies dat geheel vrijblijvend is. Dit advies kan bijvoorbeeld antwoord geven op de volgende vragen:

  • Hoe sterk is het domein en hoe goed wordt uw website of webshop op dit moment gevonden?
  • Waar liggen de pijnpunten van uw campagnes?
  • Wat zijn kansen en verbeterpunten voor uw website of webshop?

Houd er rekening mee dat wij een uitgebreidere analyse kunnen maken wanneer u onze specialisten toegang verschaft tot uw Google Analytics account. U bent hier echter niet toe verplicht.

Voor wie is de second opinion bedoeld?

Happy Idiots heeft het druk! De second opinion is daarom bedoeld voor bedrijven die wij –naar onze mening – het beste kunnen helpen. Dat zijn volgens ons de bedrijven die al veel gemeen hebben met de huidige klanten van Happy Idiots. Deze klanten van Happy Idiots:

  • Nemen geen losse diensten af, maar zijn op zoek naar een complete online marketingstrategie. Ze zijn op zoek naar een bureau die online vindbaarheid combineert met een effectief conversie optimalisatieplan.
  • Werken graag met lange termijn doelstellingen in plaats van kort lopende campagnes.
  • Vinden samenwerking belangrijk. U bent immers specialist binnen uw vakgebied, Happy Idiots is de expert als het op online marketing aankomt.
  • Hebben een online marketing budget van meer dan € 100.000,00 per jaar.

Indien u voldoet aan bovenstaande punten maken wij graag een gratis quick scan. Andere bedrijven verwijzen wij graag door naar collega marketingbureaus!

Vraag uw second opinion aan

Heeft u nog vragen, wilt u meer weten of meteen een second opinion aanvragen? Neem dan contact op met Joost Engel via 040 30 400 72 of stuur een e-mail naar joost@happyidiots.nl.

Vrijblijvend offerte aanvragen?

We are part of Happy Horizon