Druk op ENTER om te zoeken of ESC om de zoek overlay te sluiten.

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

Home Specialismes Affiliate marketing Feedmanagement/optimalisatie

Feedmanagement is een technische manier om productinformatie te organiseren. Het doel? Meer bereik genereren met jouw productassortiment. Er zijn steeds meer kanalen die een feed vereisen en elk kanaal – zoals Google Shopping, Bol.com, Amazon en Beslist – heeft daarvoor eigen specificaties. Onze specialisten optimaliseren het export-bestand van jouw productdatabase, zodat deze perfect aansluit bij de vereisten van het kanaal waarop je actief wilt zijn. Dit zorgt voor een optimaal resultaat!

De voordelen van feedmanagement

  • Eenvoudige plaatsing van producten
  • Geoptimaliseerde productinformatie
  • Meer bereik voor je assortiment

Profiteer van onze kennis

Alles over feedmanagement

Feedmanagementtool

Wij werken met de tool ‘Channable’ om jouw productfeeds te optimaliseren. Met deze tool is het mogelijk om met één basisfeed verschillende feeds te maken. Met Channable kunnen we productinformatie aanvullen en optimaliseren en producten filteren om betere resultaten te behalen.

Data-optimalisatie

Eventuele fouten in de feed kunnen met Channable worden opgelost. Daarnaast kunnen we data creëren door verschillende waardes met elkaar te combineren.

Waarom is feedmanagement belangrijk?

Met goed feedmanagement is bijna alles mogelijk. Zo kunnen we producten met een minder hoge marge uitsluiten in de feed, automatische CPC-biedingen toepassen op basis van de beschikbare voorraad of focussen op goed presterende producten. Via Channable bereiken wij meer dan 1.000 vergelijkingswebsites, affiliate netwerken en marktplaatsen.

feedmanagement channable
feedmanagement

Hoe werkt feedmanagement?

Onze affiliate specialisten optimaliseren en verrijken jouw productfeed continu en monitoren de resultaten van verschillende kanalen. Daarnaast gaan wij regelmatig in gesprek met de kanalen waar de producten op staan. Op basis van deze gegevens wordt de productfeed verder geoptimaliseerd.

Onze experts

Gecertificeerde affiliate specialisten

Dit kunnen we voor je doen

De onderdelen van affiliate marketing

Meer weten over feedmanagement?

Neem contact op met Rob Smets!
Rob Smets
Rob Smets SEA & affiliate specialist

Hoera!

Invest Online gaat verder als Happy Idiots Apeldoorn.

Lees verder

Daag jij ons uit voor je volgende project?

Daag ons nu uit!